شاید برای شما سوال باشد که بهترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی وب کدام می باشد و این که هر زبان برنامه نویسی چه قابلیت هایی دارد و برای شروع یادگیری آن چه کارهایی لازم است تا انجام دهیم. زبان های برنامه نویسی زبان هایی هستند از طریق آن می توان با کامپیوتر ارتباط برقرار کرد و هر نوع دستوراتی را به کمک زبان های برنامه نویسی می توان اجرایی کرد. یکی از قابلیت های زبان های برنامه نویسی طراحی وب می باشد و از طریق آن می توان صفحات وب را طراحی کرد و هر نوع ایده و خلاقیت را می توان به کمک آن اجرایی کرد.

طراحی وب سایت از طریق چندین زبان برنامه نویسی امکان پذیر می باشد ولی انتخاب زبان های برنامه نویسی برای طراحی وب به انتخاب شما می باشد و می توانید هر کدام از زبان های برنامه نویسی که به آن علاقه دارید را برای طراحی وب آموزش ببینید. طراحی وب با زبان های برنامه نویسی از طریق کدنویسی انجام می شود و برای کدنویسی باید به طور کامل به زبان برنامه نویسی مورد نظر مسلط باشید. همچنین با زبان های برنامه نویسی می توانید وب سایت هایی که از قبل طراحی شده اند را توسعه داد و می توان آن ها را شخصی سازی کرد.

برای شروع کار لازم است تا ابتدا در مورد زبان های برنامه نویسی برای طراحی وب تحقیق کنید و یک زبان را انتخاب کنید و پس از آن برای یادگیری زبان اقدام کنید. برای یادگیری زبان های برنامه نویسی برای طراحی وب باید به یک موسسه آموزشی مراجعه نمایید و مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب برگزار کننده دوره های آموزش برنامه نویسی برای طراحی وب سایت می باشد و شما هم می توانید در این دوره ها شرکت نمایید. این دوره ها زیر نظر اساتید برجسته کشور به همراه بهترین و بروزترین سیستم های آموزشی برگزار می شود و هنرجو در پایان دوره قادر است تا پروژه های طراحی وب را به راحتی انجام دهد.

انواع زبان های برنامه نویسی برای طراحی وب

زبان برنامه نویسی PHP

شاید اسم زبان برنامه نویسی PHP به گوشتان خورده باشد و زبان برنامه نویسی PHP به طور اختصاصی برای طراحی صفحات وب مورد استفاده قرار می گیرد و در سراسر جهان طرفداران بسیاری دارد و سایت های معروف زیادی با این زبان طراحی شده اند. زبان برنامه نویسی PHP یک زبان تفسیر شونده می باشد که اساس و بنیان آن طراحی و ایجاد صفحات پویای وب بوده است و کسانی که وظیفه کدنویسی وب سایت را بر عهده دارند، با استفاده از این می توانند وب اپلیکیشن هایی را طراحی کننده که به صورت تعاملی می باشند.

زبان برنامه نویسی PHP در سال 1994  توسط راسموس لردورف و به صورت یک سری توابع کتابخانه ای با زبان C پیاده سازی شد و در مدت زمان کوتاهی نسخه دوم PHP ارائه شد. در سال 1997 تحولات بسیاری در زبان برنامه نویسی PHP ایجاد شد و دو نفر به نام های زیو سوراسکی و اندی گاتمنز هسته اصلی PHP را بازنویسی کردند و بدین ترتیب نسخه سوم این زبان به وجود آمد. بازنویسی هسته PHP و ایجاد موتور پردازشی زِند تحول بزرگی را در مسیر و تاریخچه زبان PHP ایجاد کرد و در طی 10 سال، این زبان به مهترین ابزار برای پیاده سازی پروژه های وب سایت های دینامیکی تبدیل شد.

به تنهایی می توان با زبان PHP وب سایت های مختلفی را طراحی کرد ولی یک سری سیستم مدیریت محتوای آماده توسط همین زبان پیاده سازی شده اند که به صورت متن باز می باشند و از طریق آن ها می توانید یک وب سایت آماده را ایجاد کنید بدون این که حتی یک خط برنامه نویسی انجام دهید و می توان به کمک زبان PHP، هر کدام از بخش های وب سایت را شخصی سازی کرد. برخی از سیستم های مدیریت محتوا که به زبان PHP طراحی شده اند را برای شما نام می بریم:

  • وردپس: بهترین، محبوب ترین و قدرتمندترین سیستم مدیریت محتوا در جهان
  • جوملا: سیستم مدیریت محتوا
  • دروپال: سیستم مدیریت محتوا
  • مدیاویکی: سیستم مدیریت محتوای ویکی پدیا و وب سایت های مشابه
  • وی بولتن: بهترین و کاربردی ترین سیستم انجمن ساز
  • اوپن کارت: سیستم فروشگاه ساز قدرتمند
  • پرستاشاپ: سیستم فروشگاهی قدرتمند
  • مجنتو: یکی از قدرتمندترین سیستم های فروشگاه ساز

برای طراحی وب سایت می توان از سیستم های مدیریت محتوای فوق استفاده کرد و به دلیل متن باز بودن آن ها، به راحتی می توانید با کدنویسی آن را شخصی سازی کنید و سرعت شما بالاتر می رود و نیازی نیست یک وب سایت را از ابتدا پایه گذاری کنید.

زبان برنامه نویسی پایتون فریم ورک جنگو

پایتون یک زبان برنامه نویسی کاملا کاربردی و محبوب می باشد که برای انجام چندین کار می توان از آن کمک گرفت و پایتون یک ویژگی نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی دارد و این که این زبان دارای فریم ورک هایی است که برای انجام هر کاری می توان از آن ها کمک گرفت. معروف ترین و کاربردی ترین فریم ورک پایتون، فریم ورک جنگو می باشد و این فریم ورک به صورت متن باز می باشد و این فریم ورک با هدف توسعه سریع، آسان و کارآمد توسط توسعه دهندگان با تجربه ساخته شده است.

فریم ورک جنگو در سال 2003 توسط سیمون ویلیسون و آدریان هالووتی زمانی که شروع به استفاده از پایتون برای توسعه یک برنامه وب و طراحی سایت کردند، ایجاد شد. در نهایت این فریم ورک در سال 2005 به طور رسمی منتشر شد و در حال حاضر محبوب ترین و کاربردی ترین فریم ورک پایتون می باشد. فریم ورک جنگو یک فریم ورک وب مبتنی بر پایتون می باشد و همچنین این یک زبان سطح بالا است که امکان طراحی سایت فروشگاهی و توسعه سریع وب سایت های ایمن را فراهم می کند. این فریم ورک به دلیل این که توسط توسعه دهندگان با تجربه ساخته شده است، از بروز بسیاری از مشکلات هنگام تولید وب سایت جلوگیری می کند و می توان بدون نگرانی به طراحی وب سایت خود بپردازید.

یکی از مهمترین ویژگی های فریم ورک جنگو این است که با یک بار نوشتن می توانید آن را در هر جایی اجرایی کنید که با تسریع در انجام کارها می شود. از ویژگی های فریم ورک جنگو می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • همه منظوره
  • امنیت بالا
  • زبان برنامه نویسی کامل
  • امکان گسترش منابع
  • پنل مدیریت
  • پشتیبانی از انواع کامپوننت ها
  • قابلیت ارتقا و نگهداری
  • امکان گسترش منابع
  • مقیاس پذیر بودن
  • پشتیبانی از چندین سرور
  • بهینه سازی آسان

بیشتر بخوانید: کاربرد زبان برنامه نویسی پایتون

برخی از وب سایت های معروفی که با فریم ورک جنگو طراحی شده اند:

  • مرورگر گوگل
  • اینستاگرام
  • یوتیوب
  • موزیلا
  • یاهو
  • اسپاتیفای
  • دراپ باکس

زبان سی شارپ

سی شارپ یکی از ساده ترین و در عین حال کاربردی ترین زبان برنامه نویسی در جهان می باشد که نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی کاربردهای فراوانی دارد. یکی از کاربردهای زبان سی شارپ ایجاد صفحات وب و وب اپلیکیشن ها می باشد و دلیل ساده بودن این زبان، برنامه نویسان برای شروع یادگیری برنامه نویسی از این زبان شروع می کنند. زبان سی شارپ از خانواده زبان C می باشد که در سال 2000 توسط شرکت مایکروسافت ارائه شد و هدف از به وجود آمدن سی شارپ به عنوان یک زبان چند منظوره و شیءگرا توسط پلتفرم ها و برنامه های تحت نظر مایکروسافت بود. زمانی که زبان سی شارپ را آموزش می بینید می توانید برای طراحی وب سایت و برای تمامی پلتفرم ها از جمله سیستم عامل اندروید، IOS و ویندوز از این زبان استفاده کنید و برای همین به زبان سی شارپ یک زبان چند منظوره گفته می شود.

از ویژگی های زبان سی شارپ می توان به سطح بالا بودن آن اشاره کرد و به دلیل طیف گسترده این زبان، می توان از آن برای برنامه نویسی اپلیکیشن های مختلف وب استفاده کرد. از دیگر ویژگی های این زبان می توان به امنیت بالای آن اشاره کرد و بدون نگرانی می توان هر نوع وب سایت و وب اپلیکیشن را ایجاد کرد. سی شارپ یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی وب می باشد و همچنین می توان به کمک دیگر زبان برنامه ASP.Net، یک وب سایت کامل با تمامی امکانات را راه اندازی کرد.

دیگر زبان های برنامه نویسی برای طراحی وب

  • HTML
  • CSS3
  • Laravel
  • React JS
  • JavaScript
  • jQuery
اهمیت یادگیری برنامه نویسی برای طراحی وب

در دنیای امروزی اکثر کسب و کارها دارای تغییر و تحولات عظیمی شده اند که کسب و کارهای قدیمی برای بقا باید به فکر تغییرات اساسی در زمینه شغلی خود باشند. این روزها تمامی شرکت ها، سازمان ها، ادارات، مشاغل آزاد و … دارای یک وب سایت هستند که خدمات خود را به صورت آنلاین به مشتریان خود ارائه می دهند و کاربران بدون خارج شدن از منزل و یا محل کار و در کمترین زمان و با یک تلفن همراه و یا کامپیوتر می توانند کارهای خود را انجام دهند.

این روزها اکثر مشاغل به کسب و کارهای اینترنتی روی آورده اند و ایجاد یک وب سایت برای ارائه خدمات بیشتر به مشتریان باعث گسترش کسب و کارها آن ها شده است. اما موضوعی در اینجا وجود دارد این است که هر نفر در شغل خود نیازی نیست که حتما برای آموزش برنامه نویسی برای طراحی وب اقدام کنند و با یک بار طراحی وب دیگر از تخصص خود استفاده نکنند. افراد بسیاری هستند به طراحی وب با زبان برنامه نویسی مسلط هستند و با انجام پروژه های طراحی وب می توانند این افراد را صاحب یک وب سایت کنند و همچنین می توانند امنیت و پشتیبانی وب سایت را بر عهده بگیرند. طراحی وب سایت با برنامه نویسی آینده بسیار خوبی دارد و هر با نسخه های جدیدی از زبان های برنامه نویسی می توانید خودتان را آپدیت کنید و مطالب جدید یاد بگیرید و همچنین می توانید وب سایت های مختلفی را طراحی کنید.

موقعیت های شغلی

  • طراحی صفحات وب
  • توسعه وب سایت ها
  • طراحی وب اپلیکیشن
آموزش برنامه نویسی برای طراحی وب

با تحقیق و جستجو در مورد زبان های برنامه نویسی می توان فهمید که کاربرد هر زبان برنامه نویسی چیست و این که کدام زبان برنامه نویسی مناسب فعالیت های مورد نظر شما می باشد. اگر برای یادگیری یکی از زبان برنامه نویسی برای طراحی وب نمی توانید تصمیم گیری کنید، حتما با افراد با تجربه این موضوع را در میان بگذارید تا شما را راهنمایی نمایند. برای یادگیری زبان های برنامه نویسی باید سخت تلاش کرد و همچنین داشتم یک ذهن خلاق با ایده های جدید می تواند شما را در این مسیر به موفقیت برساند.

برای آموزش برنامه نویسی برای طراحی وب می توانید به مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب مراجعه نمایید و پس از پایان دوره یک مدرک معتبر دو زبانه از طرف مجتمع فنی تهران به هنرجویان ارائه می شود. مشاوران مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب به صورت همه روزه آماده ارائه خدمات آموزشی به شما عزیزان می باشند و جهت ثبت نام در دوره های آموزشی می توانید با کارشناسان ما تماس گرفته تا شما را در این زمینه راهنمایی نمایند.

تلفن تماس: 66939772 – 66933439 – 66576455