اگر به دنبال آموزش برنامه نویسی به صورت تخصصی هستید پیشنهاد ما به شما شرکت در دوره های آموزش برنامه نویسی در مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب می باشد. چرا که این دوره های آموزشی زیر نظر اساتیدی برجسته و بنام در زمینه برنامه نویسی برگزار می شود که این مورد برای هنرجویان بسیار حائز اهمیت است. زیرا وجود اساتید و مشاورانی با تجربه و ماهر در این زمینه می تواند کمک بزرگی به روند یادگیری هنرجویان داشته باشد و از سردرگمی و نا امیدی آن ها در این زمینه جلوگیری می شود. در واقع هنرجویان در این دوره های آموزشی برنامه نویسی را به صورتی یاد می گیرند که بعد از اتمام دوره می توانند به راحتی وارد بازار کار شوند و پروژه های کوچک و بزرگ بسیاری را قبول کنند. همچنین به کسانی که در این دوره ها شرکت می کنند یک مدرک معتبر دو زبانه مجتمع فنی تهران تعلق خواهد گرفت. در ادامه توضیحاتی درباره برنامه نویسی خواهیم داد تا شما دوستان عزیز اطلاعات بیشتری را در این زمینه کسب کنید، با ما همراه باشید.
برنامه نویسی چیست
برنامه نویسی یعنی نوشتن دستوراتی منطقی و پشت سر هم برای ماشینها، در حقیقت هنگامی که فردی برنامه نویسی می کند دستورات به خصوصی را نوشته و کامپیوتر آن ها را اجرا می کند، در اینجا منظور از کامپیوتر هر نوع وسیله دارای قدرت پردازشی و پردازنده است، این تعریف می تواند شامل رایانه های امروزی، تلوزیونها، خودروها، لوازم خانگی و… باشد. و برنامه نویس کسی است که سعی می کند برای مسئله ها بهترین پاسخ ها را پیدا کند و آن ها را به کمک زبان های برنامه نویسی به کامپیوتر منتقل کند. بدین صورت کامپیوتر اطلاعات دریافتی را پردازش می کند و خروجی کار را نمایش می دهد. پس شخص برنامه نویس باید به فرآیند حل مسئله، تحلیل داده ها، عیب یابی و… مسلط باشد. اگر بخواهیم کمی ساده تر توضیح دهیم که برنامه نویس چه کسی است، می توان گفت همان شخصی که در کامپیوتر شروع به تولید یک نرم افزار می کند. ممکن است این نرم افزار برای اجرا در صفحات وب باشد، یا برای اجرا در دسکتاپ، موبایل و… . خوشبختانه برنامه نویسی مهارتی است که الزاماً نیاز به دانشگاه رفتن ندارد و هر کسی که صرفاً علاقمند به یادگیری آن باشد می تواند ظرف مدت چند ماه و نهایتاً یک سال به یک برنامه نویس در حوزه ای که به آن علاقمند است مبدل شود.
همانطور که می دانید برنامه نویسان برای برنامه نویسی از زبان های برنامه نویسی استفاده می کنند، یا به عبارتی دیگر از زبان برنامه نویسی که بر روی آن تسلط دارند استفاده می کنند. زبان های برنامه نویسی زیادی در بازار وجود دارد که از آن ها در طراحی و ساخت وب سایت، انواع اپلیکیشن و دیگر کارها استفاده می شود. همه این زبان ها در جای خود و در نوع مصرفی که دارند، محبوب هستند و برنامه نویسان بسیاری آن ها را یاد گرفته اند و استفاده می کنند. اما سوال اینجاست که کدام زبان برنامه نویسی برای کسی که می خواهد تازه وارد حیطه برنامه نویسی شود و مبتدی حساب می شود، بهتر و آینده دار است، در ادامه چند مورد از زبان های برنامه نویسی را بیان خواهیم کرد.
بیشتر بخوانید: یادگیری برنامه نویسی
۱۰ زبان برتر برنامه نویسی
زبان برنامه نویسی یکی از ویژگی های پنهان هر نرم افزار، وب سایت و اپلیکیشن های دیجیتالی است که ما به صورت روزمره از آن ها استفاده می کنیم. امروزه استفاده از رایانه و فناوری دیجیتال در هر صنعتی جای خود را پیدا کرده است و تقریبا به عنوان یکی از ارکان اصلی هر صنعتی به شمار می آیند. یکی از مهم ترین مهارت هایی که امروزه دانستن و یادگیری آن بسیار عالی و ضروری است، برنامه نویسی و اشراف به انواع زبان برنامه نویسی و زبان های برنامه نویسی برتر است.
- Python / پایتون
- Java / جاوا
- JavaScript / جاوا اسکریپت
- C/C++
- C# / سیشارپ
- R
- Swift / سویفت
- PHP
- زبان برنامه نویسی Go
- MATLAB / متلب
در نهایت همان طور که در بالاتر نیز به آن اشاره کردیم هر زبان برنامه نویسی خاستگاه خود را دارد و هر کدام در هر کاری بیشترین تاثیر و اهمیت را دارند. قبل از شروع یادگیری زبان های برنامه نویسی، باید تصمیم بگیرید که در کدام زمینه بیشترین علاقه را دارید و بعد اقدام به آموزش برنامه نویسی کنید.
تلفن تماس: 66939772 – 66933439