توضیح کامل درباره دوره رویت مقدماتی – آنچه برای آشنایی با دوره آموزش رویت مقدماتی لازم است بدانند:
آموزش نرم افزار Revit در مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب زیر نظر اساتید برجسته کشور در یک محیط آرام و کاملا آموزشی به همراه بهترین و بروزترین سیستم های آموزشی برگزار می گردد و تمامی علاقمندان می توانند در این دوره ها شرکت داشته باشند. یکی از مزیت های شرکت در دوره های آموزش نرم افزار Revit در مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب این است که در پایان دوره به هنرجویان یک مدرک معتبر دو زبانه ارائه می شود و که مورد تایید اکثر شرکت های دولتی و خصوصی می باشد.
نرم افزار Revit یک نرم افزار کاربردی در زمینه شبیه سازی می باشد و بیشتر در معماری از آن استفاده می شود و اکثر دانشجویان معماری بیشتر با آن آشنا هستند. نرم افزار Revit در زمینه مدلسازی اطلاعات ساختمان بسیار قدرتمند می باشد و از طریق آن می توان انواع طراحی ها و معماری ساختمان ها را انجام داد و این نرم افزار تمامی امکاناتی که شما لازم دارید را در اختیارتان قرار می دهد و برای کار کردن با آن ها باید به طور کامل به نرم افزار مسلط باشید.
نرم افزار Revit در زمینه های عمران، معماری، برق و مکانیک بسیار کاربردی می باشد و دانشجویان این رشته ها برای انجام پروژه های خود می توانند از این نرم افزار کمک بگیرند. این روزها اکثر کارهای طراحی به کمک نرم افزارها صورت می گیرد و یک انقلاب بزرگ در صنعت طراحی شکل گرفته است و باعث رشد و پیشرفت چشمگیری در این زمینه شده است. طراحی معماری با نرم افزار Revit با جزئیات کامل و دقیق با بهترین کیفیت انجام می شود و یک نمای سه بعدی و شبیه سازی شده به شما ارائه می دهد که باعث بالا رفتن سطح کیفیت پروژه می شود.
مزیت نرم افزار Revit
- مدلسازی هوشمند (مدلسازی دو بعدی و سه بعدی به صورت همزمان)
- قابلیت مدیریت مالی و هزینه تولید و مصرف در بازه زمانی
- پشتیبانی از استانداردهای IFC بر پایه XML
- دارا بودن قابلیت 4 بعدی BIM
- طراحی سه بعدی ساختمان و اجزای آن
- دسترسی به پایگاه داده مدل های ساختمانی
- تفسیر مدل طراحی شده با عناصر نقشه کشی دو بعدی
- امکان اشتراک گذاری پروژه میان چند کاربر
- برخورداری از ابزارهایی جهت نقشه کشی و ردیابی چرخه ساختمان از ابتدا تا تخریب
- نرم افزار Revit در معماری
بیشترین کاربرد نرم افزار Revit در معماری می باشد و باعث به حداکثر رساندن بهره وری در ایجاد طراحی ها و مستندسایز های کاری می گردد. به کمک نرم افزار Revit می توان انواع پروژه های معماری را با بهترین کیفیت و در مدت زمان کمتری انجام داد و همچنین این نرم افزار در دیگر کشورها مخاطبان بسیار زیادی دارد. شاید خیلی ها اطلاعات کمی درباره این نرم افزار داشته باشند و همچنین اطلاعاتی در مورد بازار کار آن ندارند.
در روزهایی که پیدا کردن شغل دغدغه بسیاری از جوانان شده است، یادگیری یک نرم افزار کاربردی و تخصصی باعث می شود تا شما شغل مورد نظر خودتان را خیلی سریع پیدا کنید و مشغول به کار شوید. با یادگیری نرم افزار Revit، می توانید تمامی پروژه های مدلسازی ساختمانی و معماری را انجام دهید و از طریق کسب درآمد کنید و در ایران شرکت های بسیاری در این زمینه فعالیت می کنند که توانید جذب آن ها شوید.
تاریخچه نرم افزار Revit
نرم افزار Revit از محصولات کمپانی Autodesk می باشد که این مجموعه نرم افزارهای تخصصی بسیاری را وارد بازار کرده است و یکی از بهترین نرم افزارها در زمینه مدلسازی اطلاعات ساختمانی می باشد و اکثر مهندسان عمران، معمار و تاسیسات کارهای خود را با این پروژه انجام می دهند. این نرم افزار قابلیت سه بعدی دارد و می توانید جزئیات پروژه را به صورت دقیق و با کیفیت بالا بررسی کرد و هر گونه تغییرات را می توان در کمترین زمان اعمال کرد. نرم افزار Revit به کاربران توانایی طراحی ساختمان، سازه و مولفه های آن به صورت سه بعدی، یادداشت و علامتگذاری با عناصر دو بعدی و دسترسی اطلاعات ساختمانی از پایگاه داده های مدل ساختمان را می دهد.
نرم افزار Revit در سال 1997 برای طراحی مکانیک تاسیس شد و بعدها در سال سال 2002 توسط کمپانی Autodesk خریداری شد. نرم افزار Revit دارای چندین نسخه می باشد که در سال 2005 نسخه Revit Structure و در سال 2006 Revit MEP به بازار معرفی شد و پس از آن نسخه Revit Building به Revit Architecture تغییر نام داد و این سه نسخه از نسخه های اصلی این نرم افزار می باشد.
خصوصیات نرم افزار Revit
- سادگی و سرعت یادگیری بالای آن
- تبدیل نقشه های فاز یک به فاز دو
- حذف خطاهای انطباق نماها، پلان ها و مقاطع
- افزایش سرعت، دقت ترسیم و همچنین تغییر نقشه ها
- امکان طراحی حجمی و تبدیل آن به نقشه های اجرایی
- امکان تعریف استانداردهای ساخت در تجهیزات ساختمان
- امکان انجام مطالعات اقلیمی بر روی ساختمان
- ترسیم همزمان 2 بعدی و 3 بعدی نقشه های ساختمان
- ارتباط همزمان نقشه های معماری با نقشه های سازه و تاسیسات و اعمال همزمان تغییرات بین این نقشه ها
- قابلیت ارتباطی با دیگر نرم افزارهای BIM از طریق IFC و نیز اتوکد و 3D Max
- محاسبه متره ساختمان و تغییر سریع آن در صورت تغییر نقشه ها
ویژگی های نرم افزار Revit
بالا بودن کیفیت در اسناد ساختمانی: بررسی دقیق جزئیات پروژه و رفع خطاها و مشکلات احتمالی.
سرعت بخشیدن در تغییرات طراحی بدون نیاز به تکرار: اصلاح طراحی پروژه در کمترین زمان و بدون نیاز به طراحی پروژه از ابتدا.
پیش نمایش خانه در قالب مدلینک BIM سه بعدی: پیش نمایش خانه این امکان را به شما می دهد تا قبل از اجرای پروژه، یک نمای سه بعدی به صورت شبیه سازی از طرح خود داشته باشید و از این طریق می توان ایده های جدید را اجرایی کرد.
مرجعی برای کامپوننت های ساختمان: این نرم افزار مجموعه ای کامل از کامپوننت های ساختمانی را در اختیار شما قرار می دهد و این امکان وجود دارد که خیلی سریع کامپوننت های موجود را تغییر دهید.
انعطاف پذیری بسیار زیاد: به کاربران اجازه می دهد تا بر روی پروژه ای واحد کار کنند و تغییرات با هر بار ذخیره روی آن ثبت شود.
ارزیابی دقیق پروژه و هزینه های آن: برآورد هزینه مهمترین مسئله در انجام پروژه ها می باشد که این نرم افزار این قابلیت را در اختیار شما قرار می دهد و می توان بودجه مورد نیاز را تخمین زد.
هماهنگی بهبود یافته: در این نرم افزار، طراحی، مدلسازی و مدیریت آن ها هم مجزا می باشد و ریسک ها و خطرات طراحی از بین می رود.
نکات کاربرد نرم افزار Revit
نرم افزار Revit هم اکنون یکی از پرطرفدارترین نرم افزارهای موجود در حوزه معماری است. کاربرد نرم افزار Revit در حوزه معماری را می توان یکی از دلایل محبوبیت این نرم افزار دانست که در این جا به برخی از آنها اشاره می کنیم:
- طراحی مفهومی: یکی از کاربرد نرم افزار Revit برای استفاده کنندگان، پیش نمایش پروژه های خودشان است. آن ها با استفاده از این قابلیت می توانند به سرعت طرح جامع و کلی طبقات را ترسیم کرده و یا در طرح استاندارد تغییراتی ایجاد کنند و آن را در اختیار مشتریان خود قرار دهند.
- تغییرات خودکار در Revit: کلیه اجزاء مورد نیاز ساختمان در Revit با یکدیگر در ارتباط هستند و این ارتباط هوشمندانه باعث شده تا با هر تغییری در مدل نرم افزار به صورت اتوماتیک بر روی دیگر اجزاء تغییرات را اعمال کند که در نتیجه به تغییر نهایی در مدل کلی ساختمان اثر می گذارد
- استفاده از کامپوننت هادر Revit: از کاربرد نرم افزار Revit این است که مجموعه ای کامل از کامپوننت های پارامتریک ساختمانی است. ذخیره تغییرات و پارامترهای جدید از قابلیت های Revit است که می توان آن را در پروژه های دیگر استفاده کرد.
- مستند سازی قوی Revit :Revit ظرفیت مدل سازی بالایی دارد و این قابلیت باعث شده تا طراحان به آسانی مشکلات موجود را شناسایی و بررسی کنند و در مراحل اولیه ترسیم آن را برطرف کنند که به نوعی یکی از بهترین کاربرد نرم افزار Revit است.
- به دست آوردن خودکار اندازه ها: کاربرد نرم افزار Revit این امکان را برای طراحان فراهم می کند تا مقدار دقیق متریالی که مورد نیاز است را به عنوان محصول جانبی به دست آورند.
- هماهنگی مشترک: نرم افزار Revit با استفاده از امکانات و توانایی خود توانسته طراحی، مدلینگ سازه و مدیریت تسهیلات را در یک محیط واحد و مشخص مجزا کند. این قابلیت باعث شده که کلیه کاربران به روز بوده و از مسئولیت های خود آگاهی داشته باشند.
- دسترسی به پروژه: از کاربرد نرم افزار Revit که مهم و ویژه است، دسترسی چند نفر به یک پروژه واحد است به این صورت که Revit اجازه ذخیره تمام اطلاعات و داده های پروژه را در یک فایل می دهد. این قابلیت باعث می شود تا کاربران زیادی بتوانند بر روی یک پروژه واحد کار کنند و تغییرات را ایجاد کنند و ذخیره کنند.
نسخه های نرم افزار Revit
این نسخه از نرم افزار Revit در سال 2006 با نام رسمی Revit Building به بازار عرضه شد و در این نسخه عملیات طراحی و رسم نقشه های معماری دو بعدی و سه بعدی انجام می شود. رندرینگ در نرم افزار Revit Architecture تنظیمات پیچیده ای ندارد و خروجی آن از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. در نرم افزار Revit پس از رسم پلان توسط کاربر، نماها، مقاطع، احجام و پرسپکتیوها به صورت خودکار توسط نرم افزار رسم می شوند.
این نسخه در سال 2005 به بازار عرضه شد و جزوه اولین نسخه نرم افزار Revit می باشد و از این نرم افزار در طراحی و تحلیل سازه و فونداسیون به کار گرفته می شود و این نسخه از نرم افزار Revit مانند نرم افزارهای ETABS و SAFE می باشد و این نرم افزارها در این زمینه نسبت به نرم افزار Revit تخصصی تر می باشند. این نسخه از نرم افزار قادر به طراحی کامل سازه با جزییاتی مانند ستون، اتصالات، تیر و … می باشد و از دیگر قابلیت های کاربردی این نرم افزار می توان به توانایی آن در ویرایش اشاره کرد. از جمله ویژگی های این نسخه تحلیل استاتیکی سازه، تقویت سازه با بتن در نواحی مختلف و بررسی میزان مقاوت مصالح می باشد.
این نسخه در سال 2006 به بازار عرضه شد و عبارت MEP از حروف اول Mechanical Electrical Plumbing (مکانیکی، الکتریکی و لوله کشی) می باشد. این سه رشته از سرشاخه های مهم و پرکاربرد تاسیسات ساختمان به شمار می روند. ورودی ها و خروجی ها در این نرم افزار قابل لینک شدن با نرم افزارهایی همچون اتوکد الکتریکی و اتوکد مکانیکی هستند. از جمله کاربردهای نرم افزار Revit MEP ترسیم نقشه آسانسورها، تهویه هوا، تجهیزات آتش نشانی، لوله کشی، نردبان های اضطراری، شبکه برق ساختمان و … می باشد.
بازار کار نرم افزار Revit در ایران
پیدا کردن شغل در ایران و خارج از ایران کمی متفاوت می باشد و در ایران پیدا کردن یک شغل و مشغول شدن آن کمی سخت شده است اما با چندین راهکار می توانید در شغل مورد خودتان مشغول به کار شوید. داشتن تخصص همیشه شانس شما را از سایر افرادی که تخصص کمی دارند بیشتر می کند و به طور مثال اگر به طور کامل به نرم افزار Revit تسلط داشته باشید، می توانید به راحتی از پس مصاحبه های کاری بر بیایید و در مجموعه ی مورد نظر خودتان مشغول به کار شوید.
این روزها برای کار در شرکت ها باید ابتدا مصاحبه کاری را پشت سر بگذارید و در این مرحله تخصص و دانش شما را مورد ارزیابی قرار می دهند و اگر از سایر داوطلبین نمره بیشتری کسب کنید، می توانید آن شغل را به دست آورید. این روزها اکثر کسانی که در زمینه معماری و ساختمان مشغول به کار هستند، از نرم افزار Revit برای انجام پروژه های خود کمک می گیرند و این نرم افزار در ایران به خوبی شناخته شده می باشد.
در سال های اخیر، نرم افزار Revit بیشتر مورد توجه کاربران قرار گرفت و همچنین در میان شرکت های معتبر ساختمانی داخل کشور، بسیار بیشتر از قبل رواج پیدا کرد و کسی که به نرم افزار Revit مسلط باشد، فرصت های شغلی بسیاری برای آن وجود دارد. بازار کار نرم افزار Revit در ایران با توجه به این که کشورهای اروپایی و آمریکایی به صورت تخصصی تر به آن می پردازند، بسیار پر رونق تر می باشد و درآمد فردی که به نرم افزار Revit مسلط است، در داخل ایران قابل قبول می باشد با انجام پروژه های ساختمانی می توان این درآمد را افزایش داد.
نرم افزارهای مشابه به Revit
در یک حوزه تخصصی حتما مشاهده کرده اید که چندین نرم افزار تخصصی وجود دارد ولی با توجه به امکاناتی که هر کدام از آن ها دارند نمی توان گفت که کدام نرم افزار از دیگری بهتر می باشد. به طور مثال نرم افزار 3D Max هم یک نرم افزار تخصصی در زمینه معماری و طراحی دکوراسیون داخلی می باشد و حتی طرفداران بسیاری هم دارد ولی نمی توان آن را به طور کامل با نرم افزار Revit مقایسه کرد و هر کدام از آن ها ویژگی های خود را دارند.
از دیگر نرم افزارهایی که در زمینه معماری کاربرد دارند می توان به نرم افزار اتوکد اشاره کرد که یک نرم افزار تخصصی در زمینه معماری و نقشه کشی می باشد. نرم افزار اتوکد قابلیت دو بعدی و سه بعدی دارد یکی از نرم افزارهای قدرتمند در این زمینه می باشد و حتی به تنهایی می توان از طریق آن پروژه های بسیاری انجام داد و درآمد بسیار خوبی کسب کرد. نرم افزارهای دیگری هم در این زمینه وجود دارند که کاربران با توجه به علاقه خود می توانند آن ها را آموزش ببیند.
تفاوت نرم افزار Revit با اتوکد
یکی این است که نرم افزار اتوکد یک نرم افزار طراحی و تهیه پیش نویس به کمک رایانه می باشد و از آن برای طراحی نقشه های دوبعدی و سه بعدی استفاده می شود. نرم افزار Revit بیشتر برای مدلسازی اطلاعات ساختمان به کار گرفته می شود و ابزارهای آن برای ایجاد مدل های هوشمند سه بعدی ساختمان ها می باشد. استفاده از هر دو نرم افزار به صورت همزمان باعث می شود تا شما یک طراحی بی نظیر و دقیق از پروژه خود داشته باشید و این یک مزیت بزرگ محسوب می شود.
برای ورود به بازار کار این دو تخصص باید به طور کامل به نرم افزارهای آن تسلط داشته باشید همچنین داشتن تجربه برای انجام پروژه ها به شما در این زمینه کمک بسیار زیادی می کند. مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب برگزار کننده دوره های آموزش نرم افزار Revit و آموزش اتوکد دو بعدی می باشد و علاقمندان به یادگیری این دو نرم افزار می توانند در این دوره ها شرکت نمایند. دوره های آموزش نرم افزار Revit و اتوکد دو بعدی زیر نظر اساتید برجسته کشور برگزار می شود و پس از پایان دوره هنرجویان با تجربه ای که به دست آورده اند، آماده ورود به بازار کار می شوند.
4 تفاوت نرم افزار Revit با اتوکد
- در نرم افزار اتوکد، تمامی فرآیندها به صورت خطی می باشند و این یادگیری را برای هنرجو آسان تر می کند و یک مزیت بزرگ نسبت به نرم افزار Revit می باشد. مدل های ساختاری، الکتریکی و مکانیکی همه می توانند به مدل اصلی معماری ارتباط داشته باشند تا در زمان واقعی هر گونه ارتباط بین عناصر را شناسایی و ردیابی کنند.
- نحوه ترسیم در نرم افزار اتوکد به صورت جداگانه انجام می شود و در نرم افزار Revit، باید در تمام جنبه های ساختمان به طور همزمان فکر کنیم.
- کار با اتوکد بسیار راحت است و مانند یک کاغذی می باشد که می توان با خط کش و قلم بر روی آن انواع ترسیمات را انجام داد ولی در نرم افزار Revit، اجزای سه بعدی مجهز به اطلاعات واقعی زندگیمی سازیم که به این اصطلاح، مدل سازی اطلاعات ساختمان یا BIM گفته می شود.
- انجام تغییرات در نرم افزار اتوکد زمانی زیادی صرف می کند و به صورت دستی انجام می شود اما در نرم افزار Revit، تنظیم جدید در هر نمای واحد در آن گنجانده می شود و از اختلافات در آخرین لحظه جلوگیری می کند.
نرم افزار Revit و 3D Max هر دو طرفداران خاص خود را دارند و ما قصد داریم در این مطلب تفاوت نرم افزار Revit با 3D Max را برای شما شرح دهیم و اگر قصد یادگیری یکی از این دو نرم افزار را دارید، اطلاعات کافی برای آن داشته باشید. نرم افزار Revit و 3D Max هر دو یک نرم افزار تخصصی در حوزه معماری می باشند و دانشجویان رشته معماری بیشتر با آن آشنایی دارند.
بسیاری از هنرجویان سوالاتی بسیاری در مورد هر کدام از نرم افزارها دارند و واقعیت این است که به طور قطعی نمی توان گفت کدام نرم افزار برتری بیشتری نسبت به دیگری دارد و هر کدام از آن ها قابلیت های خاص خود را دارند و همچنین حوزه کاری آن ها بسیار گسترده می باشد. نرم افزار Revit و 3D Max قابلیت این را دارند که شما را از هر گونه ابزار معماری بی نیاز کنند و صفر تا صد پروژه طراحی را می توان به کمک این نرم افزارها انجام داد.
اگر قصد یادگیری هر کدام از نرم افزار های Revit و 3D Max را دارید، می توانید در دوره های آموزش نرم افزار Revit و آموزش نرم افزار 3D Max شرکت نمایید و این دوره ها در مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب و زیر نظر اساتید برجسته کشور در یک محیط کاملا آموزشی به همراه بهترین و بروزترین سیستم های آموزشی برگزار می شود و این کلاس ها هنرجویان را برای ورود به بازار کار آماده می کند. در پایان یک مدرک معتبر دو زبانه از طرف مجتمع فنی تهران به هنرجویان ارائه می شود.
نرم افزار Revit
تفاوت نرم افزار Revit با 3D Max بیشتر در حوزه کاری آن ها می باشد و نرم افزار Revit بیشتر مناسب شرکت های مشاوره و مهندسی می باشد و شرکت هایی که پروژه های تیپیکال دارند، بیشتر فعالیتشان حول همین پروژه ها می باشد. پروژه های معماری در نرم افزار Revit طراحی و ترسیم می شوند و همزمان با ترسیم دو بعدی، می توان مدل سه بعدی آن هم ترسیم کرد. نرم افزار Revit را به عنوان یک نرم افزار تخصصی برای انجام پروژه های معماری می شناسند و کسانی که به این نرم افزار به طور کامل مسلط باشند، می توانند انواع پروژه های معماری را انجام دهند.
نرم افزار 3D Max
نرم افزار 3D Max یک نرم افزار قدرتمند و کاملا تخصصی در زمینه معماری و طراحی داخلی می باشد و به کمک آن می توان انواع مدل های دو بعدی و سه بعدی را ترسیم کرد. طراحی داخلی نسبت به معماری ساختمان تفاوت های زیادی دارد و اولین موضوعی که یک طراح داخلی به آن نیاز دارد در نرم افزار مدلسازی و رندر، آبجکت ها و اکسسوری ها آماده است. محیط نرم افزار 3D Max نسبت به نرم افزار Revit بیشتر کاربر پسند می باشد و این یکی از تفاوت مهم نرم افزار Revit و 3D Max می باشد.
در محیط نرم افزار 3D Max اجازه خلاقیت در مدلسازی به راحتی به کاربر داده می شود و کاربر آزادی عمل بیشتری دارد و مضاف بر ایت که بعد از ساختن مدل، جای گذاری آبجکت ها و … در خود نرم افزار 3D Max رندر گیری را انجام خواهد داد و دیگر نیاز به انتقال به نرم افزار دیگری نمی باشد. کاربران در سراسر دنیا مدلسازی را در دیگر نرم افزارها انجام می دهند و برای نورپردازی و متریال دهی از این نرم افزار کمک می گیرند و 3D Max با اکثر نرم افزارها ارتباط لازمه را برقرار می کند.
این ها فقط بخش از تفاوت نرم افزار Revit با 3D Max می باشد و اگر بخواهیم به طور کلی بگوییم، کاربران نرم افزار 3D Max نسبت به نرم افزار Revit بیشتر می باشد ولی این به منظور برتری این نرم افزار نمی باشد و قابلیت های نرم افزار 3D Max در طراحی داخلی، معماری و مدلسازی بیشتر می باشد.
تفاوت نرم افزار Revit و اسکچاپ به طور کلی مختلف می باشد و هر دو نرم افزار جزء بهترین نرم افزارهای معماری می باشند که در ایران و خارج از ایران به آن پرداخته می شود و بسیاری از پروژه های ساختمانی از طریق این نرم افزارها انجام می شود. این دو نرم افزار امکانات و ابزارهایی را در اختیار کاربران قرار می دهند که به کمک آن ها می توان پروژه ها را با بهترین کیفیت و جزئیات انجام داد و فقط کافیست به طور کامل به نرم افزار تسلط داشته باشید.
دوره های آموزش نرم افزار Revit و نرم افزار اسکچاپ در مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب زیر نظر اساتید برجسته کشور در یک محیط کاملا آموزشی به همراه بهترین و بروزترین سیستم های آموزشی برگزار می شود و تمامی علاقمندان به یادگیری این نرم افزارها می توانند در این دوره ها شرکت نمایند و در پایان دوره یک مدرک معتبر دو زبانه به هنرجویان ارائه می شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در دوره های آموزشی می توانید با کارشناسان ما تماس گرفته تا شما را در این زمینه راهنمایی نمایند.
درباره نرم افزار Revit و اسکچاپ
همان طور که گفتیم، نرم افزار از سیستم مدلسازی ساختمانی یا همان BIM پیروی می کند و ایده اصلی این سیستم برای این است که مهندسان رشته های معماری، عمران، برق و مکانیک بتوانند بهتر با هم تعامل داشته باشند و به طور مثال وقتی یک مهندس معمار مدلسازی پروژه را شروع می کند، مهندس عمران می تواند به فایل مدلسازی معمار دسترسی داشته باشد و با هم پروژه را انجام دهند و این باعث می شود تا از خطاها و مشکلات احتمالی جلوگیری شود و می توان گفت تمامی مهندسان یک فایل مرجع داند که می توانند تغییرات لازم را در آن انجام دهند.
نرم افزار اسکچاپ هم یک نرم افزار تخصصی در زمینه معماری می باشد و تفاوت نرم افزار Revit و اسکچاپ این است که در حوزه جداگانه کاربرد دارند. مقایسه این دو نرم افزار کار اشتباهی است و هر دو نرم افزار قابلیت های خاص خود را دارند. اسکچاپ یک نرم افزار بسیار آسان و مناسب برای مدلسازی است و هر فردی بدون داشتن تخصص خاصی می تواند این نرم افزار را به راحتی یاد بگیرد. نرم افزار اسکچاپ دارای یک محیط گرافیکی می باشد که نرم افزار Revit این طور نیست.
مدلسازی با نرم افزار Revit
در هر جایی که اسم طراحی و مدلسازی می آید، تمام تفکرات به سمت نرم افزارهای طراحی مانند Revit، 3D Max، V-Rey و اتوکد می رود و این نرم افزارها بهترین برنامه برای طراحی داخلی و مدلسازی اطلاعات ساختمان می باشند. در این مطلب قصد داریم به مدلسازی به نرم افزار Revit بپرازیم و این نرم افزار بهترین گزینه برای مدلسازی اطلاعات ساختمانی می باشد. برای طراحی یک ساختمان باید یک طرحی از مدل های سازه های آن داشته باشید و امروزه این کارها به کمک نرم افزارهای طراحی مانند Revit انجام می شود.
مدلسازی با نرم افزار Revit با جزئیات کامل و به صورت دقیق انجام می شود و شما می توانید یک نمای شبیه سازی شده از ساختمان مورد نظر خود داشته باشید. مهارت مدلسازی با نرم افزار Revit بستگی به تجربه و آموزش های شما دارد و اگر به خوبی به نرم افزار Revit مسلط باشید، به راحتی می توانید تمامی پروژه های ساختمانی را انجام دهید. مسلط بودن به تمامی نرم افزار Revit این قابلیت را به شما می دهد تا بتوانید از تمامی ابزارهای نرم افزار برای انجام پروژه خود استفاده کنید.
نرم افزار Revit را می توان بدون شرکت در دوره های آموزشی یاد گرفت ولی شرکت در دوره های آموزشی باعث می شود تا شما به صورت کاربردی و با جزئیات بیشتری این نرم افزار را آموزش ببینید و حتی استفاده از تجربه اساتید می تواند برای شما مفید باشد. دوره های آموزش نرم افزار Revit در مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب زیر نظر اساتید برجسته کشور به همراه بهترین و بروزترین سیستم های آموزشی برگزار می شود و تمامی علاقمندان می توانند در این دوره ها شرکت نمایند.
طراحی های ساختمانی با نرم افزار Revit
طراحی و مدلسازی با نرم افزار Revit یک کار بسیار لذت بخش و حرفه ای می باشد و اگر ساعت های زیادی با این نرم افزار کار کنید، ذره ای احساس خستگی نمی کنید و این نرم افزار امکانات و ابزارهایی در اختیار شما قرار می دهد که هر بار می توانید مدلسازی اطلاعات ساختمانی خود را بروز کنید و طراحی های جدیدی را انجام دهید. داشتن استعداد و ایده های جذاب و خلاقانه باعث می شود تا پروژه های خود را با بهترین طراحی و مدلسازی انجام دهید و این به رونق کسب و کار شما کمک بسیار زیادی می کند.
شاید در ایران کمتر کسی اسم نرم افزار Revit را شنیده باشد اما در کشورهای پیشرفته یکی از نرم افزارهای تخصصی به شمار می رود که در سه نسخه متفاوت عرضه شده است. نرم افزار Revit در سه نسخه برای رشته های متفاوت در دسترس کاربران قرار دارد و این سه نسخه عبارتند از:
- Revit Architecture مخصوص معماری
این نسخه جزء نسخه های اصلی نرم افزار Revit به شمار می رود که از سال 2006 به بعد با این نام شناخته می شود و به کمک آن می توان عملیات طراحی و رسم نقشه های معماری دو بعدی و سه بعدی را انجام داد. رندینگ در این نرم افزار تنظیمات پیچیده ای ندارد و خروجی آن با کیفیت فوق العاده ای انجام می شود و پس از رسم پلان ها توسط کاربر، نماها، مقاطع، پرسپکتیو و حجم ها به صورت خودکار توسط نرم افزار رسم می شوند.
- Revit Structure مخصوص عمران
این نرم افزار در سال 2005 به بازار عرضه شد و در زمینه طراحی، تحلیل سازه و فونداسیون مورد استفاده قرار می گیرد و به کمک این نرم افزار می توان یک طراحی کامل با جزئیات دقیق مانند اتصالات، تیر و ستون داشته باشیم.
این نسخه از نرم افزار به صورت تخصصی مربوط به تاسیسات می باشد و از سال 2006 وارد بازار شد و ترسیم نقشه های تهویه هوا، آسانسور، شبکه ی برق ساختمان، لوله کشی، نردبان های اضطراری و تجهزات آتش نشانی از جمله کاربردهای مهم این نرم افزار می باشد.
در این بخش درباره نرم افزار Revit و مهارت هایی که می توان به وسیله نرم افزار Revit به دست آورد را توضیح می دهیم.
- Revit در معماری: پارامترهای بسیاری موجب شده تا این نرم افزار بسیار کارآمد در زمینه معماری باشد و بسیاری از دانشجویان معماری از این نرم افزار برای انجام پروژه های خود استفاده می کنند. چون عملکرد Revit در مدل سازی در پروژه های بزرگ به وسیله تنظیمات جدید افزایش پیدا کرده است. درباره نرم افزار Revit می توان گفته که در رشته معماری بسیار با اهمیت است و باعث به حداکثر رساندن بهره وری در ایجاد طراحی ها و مستند سازی های گردش کار می گردد. همچنین باعث سرعت بخشیدن به طراحی ها و بروزرسانی سریع تر پروژه در زمان اعمال تغییرات می شود. در واقع برای نرم افزار Revit در معماری می شود این نکته را بیان کرد که در معماری برای ایجاد طرح های ساختمانی دقیق در کوتاه ترین زمان ممکن، مورد استفاده قرار می گیرد و استفاده از هماهنگی و طراحی ها در Revit موجب می شود ایده ها با سرعت بالاتری پیاده سازی شوند و میان هماهنگی در روند پروژه افزایش یابد.
- ایجاد صحنه های پرسپکتیو در Revit: به دلیل ایجاد تنظیمات پرسپکتیو در نرم افزار Revit، میزان بهره وری نرم افزار افزایش پیدا کرده است و در نهایت نیازی به تغییرات سریع در طراحی ها نیست و فقط با ایجاد تغییرات کوچکی در تنظیمات مربوطه به ایجاد صحنه های پرسپکتیو، می توان تغییرات مورد نظر را در طراحی اعمال کرد.
- تهیه جزئیات MEP: پیمانکاران و نمایندگان MEP می توانند مدل های آماده سازی شده در داخل نرم افزار Revit را با استفاده از محتویات محصولات برای یک مدل هماهنگ تر تهیه کنند. ساخت اجزاء، تعاریف اتصال مفصل، کنترل بیشتر بر تعاریف اتصالات و طول بخش های استاندارد شده از این طریق انجام می شود که باعث افزایش طول های دقیق و هماهنگی مقادیر بیشتر می شود.
- تجزیه و تحلیل ساختاری در نرم افزار Revit: درباره نرم افزار Revit و این ویژگی نرم افزار باید گفت که باعث می شود داده ها در جریان عملیات مدل سازی اطلاعات یکپارچه تر شوند و در مورد یکپارچگی بهبود پیدا کنند.
- بهبود و تقویت جزئیات در نرم افزار Revit: تقویت مدل سه بعدی (3D) در محیط پیشرفته اطلاعات ساختمان درباره نرم افزار Revit، باعث تقویت طرح ها می شود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.