مدیریت بازرگانی بین الملل و مفاهیم مرتبط
تجارت بین الملل (مدیریت تجارت بین المللی): تجارت بین المللی چیست؟ در پاسخ به این سوال می توان گفت که تجارت بین المللی یا تجارت خارجی به تجارت کالا یا خدماتی اطلاق می شود که در آن سوی مرزهای بین المللی صورت می گیرد. به عبارت ساده تر، برای تعریف تجارت بین الملل می توان گفت که روابط تجاری بین کشورها از طریق صادرات و واردات انجام می شود. همه کشورها برای رفع نیازهای خود نیاز به روابط تجاری دارند و هیچ کشوری حتی کشورهای پیشرو از این قاعده مستثنی نیستند.
اموزش مدیریت بازرگانی بین الملل و مفهوم واردات
واردات به ورود کالا یا خدمات از یک کشور به کشور دیگر از طریق یک قلمرو گمرکی خاص اشاره دارد. تولید غیرسودآور برخی کالاها یا شرایط آب و هوایی از دلایل مهمی است که میزان واردات کشورها را توضیح می دهد. در یک اقتصاد پویا و سالم، میزان صادرات بیش از میزان واردات است. به طور معمول، کشورها به دنبال ایجاد تعادل منطقی بین واردات و صادرات هستند.
مدیریت بازرگانی بین الملل و مفهوم صادرات
صادرات به فروش کالا یا خدمات از یک کشور به کشور دیگر از طریق مجاری رسمی و گمرکی کشورها اطلاق می شود که درآمد ارزی ایجاد می کند. برای صادرات، صادرکننده باید کارت بازرگانی داشته باشد. مهمترین مسئله برای صادرات این است که محصول یا خدمات خود را به خوبی در کشور مقصد بازاریابی کنید. پس از یافتن مشتری و امضای قرارداد، نیاز به رسیدگی به امور گمرکی است که شامل تعیین حقوق گمرکی و تعرفه می باشد.
مدیریت بازرگانی بین الملل و دلایل دریافت کارت ویزیت
کارت بازرگانی مجوزی است که دارنده آن می تواند از طریق این کارت مبادله، وارد و صادر کند. فقط تجار دارای کارت بازرگانی مجاز به واردات و صادرات کالا هستند. با در دست داشتن کارت ویزیت می توانید کارهای زیر را انجام دهید:
- ثبت سفارش و ترخیص کالا
- واردات از مناطق آزاد
- انجام حق العمل کاری در گمرک
- صادرات کالا های مجاز از سوی گمرک
- صدور ویزای تجاری
- عضویت در اتاق بازرگانی
- صدور گواهی مبدا
مفهوم اینکوترمز در آموزش مدیریت بازرگانی بین الملل
اینکوترمز کلمه ای مرکب است که از ترکیب عبارت انگلیسی International Commercial Terms به معنای اصطلاحات تجاری بین المللی به دست می آید. تفاوت در روش های تجارت بین المللی منجر به ایجاد مجموعه ای از قوانین بین المللی شده است که هر دو طرف معامله باید از آنها پیروی کنند. این مجموعه قوانین اینکوترمز نامیده می شود. اینها شرایط مرجع برای واردات و صادرات در تجارت بین المللی است. آخرین ویرایش اینکوترمز مربوط به امسال است که اینکوترمز 2020 نام دارد.
فرآیند ترخیص کالا از گمرک در بازرگانی بین الملل
ترخیص کالا توسط صاحبان کالا به منظور ارائه به گمرک جهت صادرات یا واردات انجام می شود. ترخیص کالا از گمرک شامل تهیه مدارک لازم از قبیل تعرفه گمرکی، حقوق گمرکی، مالیات پرداختی و … می باشد. مراحل ترخیص کالا از گمرک به شرح زیر است:
- تکمیل اظهار نامه ی واردات و ورود اطلاعات مربوط به آن در سامانه ی گمرکی
- احراز هویت و اظهار کالا
- کنترل و ارزیابی کالا
- اخذ مجوز های لازم نظیر استاندارد، بهداشت، مالیات و …
- بررسی تعرفه و تطبیق کالا با اسناد
- پرداخت تعرفه به صندوق و صدور سند ترخیص
- صدور مجوز بارگیری
- پرداخت مبلغ انبار داری (قبض انبار)
- خروج کالا از گمرک
دوره آموزشی مدیریت بازرگانی بین الملل در مجتمع فنی تهران
دوره آموزشی مدیریت بازرگانی بین المللی در مجتمع فنی انقلاب یک دوره جامع است که شامل مرحله ثبت سفارش کالا تا مرحله ترخیص کالا می باشد. مخاطبان دوره بازرگانی بین الملل به رهبران کسب و کار محدود نمی شود و دانشجویان رشته های مدیریت بازرگانی، MBA، اقتصاد و سایر علاقمندان به این رشته نیز می توانند در دوره مدیریت بازرگانی بین المللی شرکت کنند. در دوره مدیریت بازرگانی بین المللی مفاهیم زیر به صورت جامع و جامع آموزش داده می شود:
- اینکوترمز ۲۰۲۰ و ۲۰۱۰
- منبع یابی
- ثبت سفارش و یوزانس
- مکاتبات بازرگانی
- قرارداد های بین الملل
- مذاکرات بین الملل
- حمل و نقل و لجستیک
- بیمه و مالیات بین الملل
- LC و روش های پرداخت بین الملل
- قوانین گمرکی و ترخیص
- بازرسی کالا
- خرید و فروش خارجی
- کارت بازرگانی و شرکت های بازرگانی
ارائه مدارک نهایی دوره بازرگانی بین الملل
گواهینامه دوره بازرگانی بین الملل مجتمع فنی تهران شعبه انقلاب قابل ترجمه رسمی و تایید قوه قضاییه و وزارت امور خارجه می باشد. این گواهی توسط سازمان ها و شرکت های خصوصی و دولتی تایید شده و به عنوان گواهی مهارت می تواند به عنوان مقدمه ای برای مهارت های شما و همچنین بخشی از رزومه و دانش شما مورد استفاده قرار گیرد.
برای مطالعه بیشتر : دریافت مدرک دیجیتال مارکتینگ