افرادی که قصد یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون را دارند، می توانند در دوره آموزش برنامه نویسی پایتون شرکت کنند و با مسلط شدن به این حرفه می توانند به صورت تخصصی فعالیت خود را آغاز کنند. بسیاری از مخاطبان سوالاتی از قبیل چه زبانی برای شروع و یادگیری برنامه نویسی مناسب است برایشان پیش می آید که در ادامه به آن پاسخ خواهیم داد. کسانی که زبان برنامه نویسی پایتون را برای ورود به دنیای برنامه نویسی انتخاب کرده اند، طبق تصمیم و علاقه خود این کار را کرده اند و ملاک های دیگری مانند قوی یا بودن این زبان اصلا قابل پیش بینی نمی باشد.

مقایسه کردن زبان های برنامه نویسی با یک دیگر کار نادرستی می باشد و نمی توان به طور قطع گفت که کدام زبان برنامه نویسی بهترین زبان می باشد. هر زبان برنامه نویسی مانند پایتون، سی شارپ، اندروید، جاوا و … در زمینه های مختلفی کاربرد دارند و نمی توان این زبان ها را از نظر قوی یا ضعیف بودن مقایسه کرد. به طور مثال زبان برنامه نویسی سی شارپ که طرفرداران بسیار زیادی هم دارد، در زمینه طراحی اپلکیشن کاربرد زیادی دارد و یا زبان php در زمینه طراحی وب سایت بسیار مناسب می باشد.

زبان برنامه نویسی پایتون هم یک زبان همه منظوره و کاربردی می باشد که از آن در حوزه های مختلف استفاده می شود. پایتون از جمله زبان های برنامه نویسی قدرتمندی است که در زمینه علم داده ها، خودکارسازی سامانه ها، یادگیری ماشین، توسعه وب، واسط های برنامه نویسی و … کاربرد دارد. پایتون از سال 1991 کار خود را آغاز کرد و تا کنون نسخه های زیادی با ویژگی های جدید از آن عرضه شده است که در هر نسخه سعی شده تا ایرادات نسخه قبل رفع و ویژگی های جدیدی به آن افزوده شود.

جهت شرکت در دوره های آموزشی مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب می توانید برروی لینک ثبت نام کلیک نمایید.

فریم ورک های زبان برنامه نویسی پایتون

فریم ورک به مجوعه استانداردها و کتابخانه های آماده گفته می شود که به برنامه نویسان برای کدنویسی و طراحی برنامه کمک بسیار زیادی می کند. فریم ورک های برنامه نویسی پایتون هر کدام در یک یا چند زمینه به صورت تخصصی کاربرد دارند و شما باید با توجه به نوع فعالیت خود، فریم ورک مد نظر خود انتخاب کنید. یکی از قابلیت های فریم ورک ها این است که در کاهش حجم کدها تاثیرگذار است و قابلیت بروزرسانی و تامین امنیت نرم افزار را دارد.

زبان برنامه نویسی پایتون فریم ورک های بسیاری دارد که برخی از آن ها بسیار معروف و کاربردی می باشند که در ادامه برخی از آن ها را برای شما نام می بریم:

  • فریم ورک جنگو (Django): مناسب برای طرای وب سایت و توسعه اپلیکیشن ها
  • فریم ورک Flask: مناسب برای طراحی اپلیکیشن
  • فریم ورک Pyramid: مناسب برای پروژه های API
  • فریم ورک Web2Py: مناسب برای طراحی و مدیریت وب اپلیکیشن
  • فریم ورک Turbogears: مناسب برای طراحی وب اپلیکیشن
  • فریم ورک Bottle: مناسب برای طراحی اپلیکیشن و توسعه پروژه های API تحت وب

فریم ورک های فوق جزء کاربردی ترین فریم ورک های برنامه نویسی پایتون محسوب می شود که می توانید از آن ها برای انجام کارهای خود کمک بگیرید.

جهت شرکت در دوره آموزش برنامه نویسی پایتون می توانید به مجموعه فنی تهران نمایندگی انقلاب مراجعه نمایید و این مجموعه تمامی دوره های خود را با بروزترین و بهترین سیستم های آموزشی برگزار می کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد این دوره می توانید با کارشناسان ما تماس گرفته تا شما را در این زمینه راهنمایی نمایند.

آموزش سی شارپ در مجتمع فنی تهران