در این مطلب قصد داریم به معرفی نرم افزارهای معماری بپردازیم تا علاقمندان به شرکت در این دوره ها بیشتر با بازار کار این حرفه آشنا شوند. دوره های آموزش نرم افزارهای معماری در مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب زیر نظر برترین اساتید این مجموعه به همرها بروزترین و برترین سیستم های آموزشی برگزار می گردد و تمامی علاقمندان می توانند در این دوره ها شرکت نمایند.

این روزها معمولا اکثر هنرجویان با توجه به نیازهای جامعه به سمت شغل های مورد نظر خود می روند و برای ورود به یک حرفه تخصصی، ابتدا در مورد آن تحقیق می کنند. یادگیری نرم افزارهای معماری یک تخصص مهم و کاربردی محسوب می شود و افرادی که به این نرم افزارها تسلط داشته می باشند راحت تر می توانند شغل مورد نظر خود را پیدا کنند. در بازار کار، داشتن یک تخصص به پیدا کردن یک شغل کمک بسیار زیادی می کند و اکثر شرکت ها به دنبال افرادی هستند که یک مهارت یا تخصص بلد باشند.

معماری تلفیق مهندسی و هنر می باشد و نتیجه ی این عمل می تواند یک اثر فوق العاده باشد و در کنار یادگیری نرم افزارهای معماری، داشتن یک ذهن خلاق و ایده های رویایی در این حرفه می تواند بسیار هیجان انگیز باشد. از زمانی که نرم افزارهای معماری وارد این عرصه شده اند، مخاطبان بسیاری به این حرفه علاقمند شدند و با امکاناتی که این نرم افزارها در اختیار کاربران قرار می دهند می توان تا ساعت ها بدون خستگی با این آن ها مشغول شد. به طور کلی، نرم افزارهای معماری توانستند سطح این حرفه را به صورت چشمگیری افزایش دهند و همین باعث شد تا شغل های بسیاری ایجاد شود و متقاضیان به سمت این حرفه کشیده شوند. در ادامه بیشتر با این نرم افزارها آشنا خواهیم شد.

نرم افزار اتوکد

معرفی نرم افزارهای معماری

قطعا اتوکد یکی از معروف ترین نرم افزارهای معماری می باشد که کار کردن با آن بسیار لذت بخش است. اتوکد توانسته به خوبی جای کاغذ و قلم را بگیرد و به کمک این نرم افزار می توان طرح های دلخواه را با دقیق ترین مقیاس و جزییات طراحی کرد و از این نرم افزار می توان برای تهیه نقشه های ساختمانی، صنعتی، طراحی داخلی، راه سازی و … استفاده کرد. طبیعتا هر فردی که وارد حوزه معماری می شود در اولین اقدام به سراغ نرم افزار اتوکد می رود و با این نرم افزار می توان طرح ها را به صورت دو بعدی و سه بعدی طراحی کرد.

نرم افزار 3D Max

معرفی نرم افزارهای معماری

3D Max هم یک نرم افزار نام آشنای دیگر می باشد که به عنوان نرم افزار طراحی و مدلینگ محصولات معماری و صنعتی به کار گرفته می شود. این نرم افزار فقط در معماری کاربرد ندارد و معمولا زمینه های مدلسازی، انیمیشن، طراحی صنعتی، طراحی های سه بعدی و … از این نرم افزار استفاده می شود. با امکاناتی که این نرم افزار دارد خیلی ها یادگیری این نرم افزار را ترجیح می دهند و همچنین می توان برای شبیه سازی پروژه های معماری، به راحتی نقشه های دو بعدی اتوکد را وارد این نرم افزار کرد و از روی نقشه ها به راحتی کار مدلسازی را انجام داد.

نرم افزار Revit

معرفی نرم افزارهای معماری

نرم افزار دیگری که در زمینه معماری وجود دارد، Revit می باشد که از این نرم افزار مانند نرم افزارهای قبلی از محصولات کمپانی Autodesk می باشد و این نرم افزار به دلیل سادگی و سهولت در یادگیری در بین دانشجویان معماری، مکانیک، عمران، برق و … مورد توجه قرار گرفته است. با این نرم افزار می توان ترسیم های دو بعدی و سه بعدی را به صورت همزمان انجام داد و می توان از نرم افزارهای اتوکد و 3D Max برای انجام پروژه کمک گرفت.

تمامی نرم افزارهای فوق در زمینه معماری و نقشه کشی کاربرد دارند و با یادگیری یکی از نرم افزارهای فوق می توانید به بازار کار راه پیدا کنید. درآمد به دست آمده از این نرم افزارها بسیار خوب می باشد و اگر به خوبی تلاش کنید می توانید پروژه های بزرگی را انجام دهید. در ایران، معماری یکی از رشته های دانشگاهی پر مخاطب محسوب می شود و به همین دلیل بازار کار وسیعی هم دارد و تنوع شغل در این زمینه باعث شده تا هر فردی به سمت شغل مورد نظر خود برود.

جهت شرکت در دوره های آموزش نرم افزارهای معماری می توانید روی گزینه ثبت نام کلیک نمایید.