آموزش برنامه نویسی پایتون مقدماتی

در حال حاضر آموزش برنامه نویسی پایتون در بین مهندسان، دانشمندان و تحلیلگران بسیار فراگیر شده است. افرادی که علاقمند به یادگیری هستند می توانند در دو مرحله آموزش برنامه نویسی پایتون مقدماتی و پیشرفته شرکت کنند.

پایتون یکی از معدود زبان ‌های برنامه ‌نویسی است که می ‌توان ادعا کرد سینتکس ساده ‌ای دارا است و از این روی یادگیری این زبان همواره به افراد مبتدی که شاید هیچ تجربه ‌ای در برنامه‌ نویسی نداشته باشند توصیه می ‌شود و از طرفی دیگر استفاده از این زبان برای حل مسائل مختلف و پیچیده انتخاب اول بسیاری از برنامه ‌نویسان ارشد و شرکت‌ های نرم‌ افزاری با سابقه است (بر اساس رتبه ‌بندی سایت  Tiobe، زبان برنامه نویسی پایتون همواره جزء زبان‌ های محبوب از دید Developer ها است). در ادامه مزایا و معایب بهره ‌گیری از این زبان به طور مشروح بیان شده است.

مزایای پایتون

آموزش برنامه نویسی پایتون مقدماتی

زبان پایتون دارای کاربردهای متنوعی در شرکت ‌های توسعه نرم ‌افزار مانند بازی ‌سازی، چارچوب ‌های وب، برنامه‌ های کاربردی، توسعه زبانی، پیش ‌نمونه ‌سازی، برنامه‌ های طراحی گرافیکی و دیگر موارد است. این موارد موجب شده‌ اند پایتون جایگاه ویژه‌ ای در میان زبان‌ های برنامه‌ نویسی پیدا کند. در ادامه برخی از مزایای این زبان بر شمرده می ‌شوند.

  1. کتابخانه‌ های پشتیبان گسترده: پایتون دارای کتابخانه‌ های استاندارد بسیاری در زمینه‌ های گوناگون مانند عملیات روی رشته‌ ها، اینترنت، ابزارهای وب سرویس، رابط ‌های سیستم‌ عامل و پروتکل‌ ها است. اغلب وظایف برنامه‌ نویسی که زیاد مورد استفاده قرار می‌ گیرند در پایتون اسکریپت ‌نویسی شده‌ اند تا تعداد خطوط کد مورد نیاز برای نوشتن یک برنامه کاهش پیدا کند.
  2. یکپارچگی ویژگی ‌ها: پایتون «Enterprise Application Integration» را یکپارچه می ‌سازد و توسعه سرویس ‌های وب را با فراخوانی مولفه ‌های COM یا COBRA افزایش می ‌دهد. این زبان دارای توانایی ‌های کنترلی قدرتمندی است، زیرا قابلیت فراخوانی مستقیم توسط C++ ، C یا جاوا با «جایتون» (Jython) را دارد. پایتون همچنین می ‌تواند XML و دیگر «زبان‌ های نشانه‌ گذاری» (Markup Language) را پردازش کند تا روی سیستم ‌عامل ‌های مدرن از طریق بایت کد مشابهی اجرا شوند.
  3. بهبود بهره ‌وری برنامه‌ نویس ‌ها: زبان برنامه ‌نویسی پایتون دارای کتابخانه ‌های پشتیبان گسترده و طراحی شیء ‌گرای تمیزی است که بهره ‌وری برنامه ‌نویس‌ ها را به نسبت کار با زبان‌ هایی مانند VB، «پِرل» (Perl)،جاوا،C++ ، C و C# دو تا ده برابر می‌ کند.
  4. بهره‌ وری: فرآیند های یکپارچه‌ سازی قدرتمند، «چارچوب تست واحد» (Unit Testing Framework) و توانایی‌ های کنترل بهبود یافته ‌ای که پایتون دارد، موجب افزایش سرعت و بهره ‌وری برنامه ‌های کاربردی می ‌شود.

معایب پایتون

آموزش برنامه نویسی پایتون مقدماتی

پایتون دارای مزیت ‌های بسیار زیاد و متنوعی است و برنامه‌ نویسان این زبان را نسبت به دیگر زبان‌ ها به دلیل سادگی یادگیری و کد نویسی ترجیح می ‌دهند. اگرچه این زبان هنوز جایگاه خود را در برخی حوزه‌ های پردازش کامپیوتری مانند «Enterprise Development Shops» به دست نیاورده است. بنابراین، ممکن است پایتون قادر به حل برخی از راهکارهای سازمانی نبوده و با محدودیت‌ هایی مواجه باشد که برخی از آن ‌ها در ادامه ذکر شده ‌اند.

  1. دشواری در استفاده از دیگر زبان ‌ها: عاشقان پایتون که با ویژگی‌ ها و کتابخانه‌ های گسترده این زبان اُنس گرفته ‌اند ممکن است در کار یا یادگیری دیگر زبان ‌های برنامه ‌نویسی دچار مشکل شوند. متخصصان پایتون ممکن است اعلان مقادیر یا نوع متغیرها و الزام به افزودن آکولاد یا «نقطه ویرگول» (semi colons) در بخش ‌هایی از کد را دشوار و بی ‌دلیل بپندارند (چون انجام چنین کارهایی در پایتون نیاز نیست).
  2. ضعیف در پردازش موبایل: پایتون جایگاه خود را در بسیاری از سکوهای دسکتاپ و سرور به دست آورده و تثبیت کرده، اما در پردازش موبایل ضعیف به نظر می ‌رسد. به همین دلیل است که برنامه‌ های کاربردی موبایل کمی با استفاده از آن ساخته می ‌شوند. از جمله برنامه‌ های موبایل ساخته شده با پایتون می ‌توان به Carbonnelle اشاره کرد.
  3. کاهش سرعت: پایتون به جای استفاده از کامپایلر با بهره ‌گیری از یک مفسر اجرا می‌ شود و این امر می ‌تواند موجب کاهش سرعت آن شود. از سوی دیگر، پایتون برای بسیاری از کاربردهای وب سریع به شمار می ‌آید.
  4. خطاهای زمان اجرا: (Runtime Errors) زبان پایتون به طور پویایی تایپ می ‌شود، بنابراین دارای محدودیت ‌های طراحی زیادی است که توسط برخی توسعه ‌دهندگان این زبان (+) بیان شده‌ اند. حتی مشاهده شده که این زبان نیاز به زمان تست بیشتری دارد و هنگامی که برنامه‌ ها در نهایت اجرا می ‌شوند خطاهایی بروز می ‌کنند.
  5. لایه‌ های دسترسی پایگاه داده توسعه نیافته: در مقایسه با دیگر فناوری‌ های محبوب مانند JDBC و ODBC، لایه دسترسی به پایگاه داده پایتون اندکی تحت توسعه و ابتدایی به نظر می‌ رسد و از همین رو قابل اعمال بر کسب ‌و‌ کارهایی نیست که نیاز به تعامل ‌های روان برای داده‌ های میراثی پیچیده دارند.

از پایتون برای توسعه چه اپلیکیشن‌ هایی می توان استفاده کرد

آموزش برنامه نویسی پایتون مقدماتی

با توضیحات فوق، حال قصد داریم ببینیم که از زبان برنامه‌ نویسی پایتون برای توسعه چه نوع اپلیکیشن‌ هایی می ‌توانیم استفاده کنیم که در ادامه برخی از شاخص‌ ترین کاربردهای پایتون را نام خواهیم برد:

– پروتوتایپ: گاهی اوقات تیم‌ های توسعه نرم‌ افزار نیاز دارند تا یک نمونه اولیه از ایده خاصی که در ذهن دارند ایجاد کنند تا با دید بهتری اقدام به سیاست‌ گذاری‌ های آتی خود کنند که در چنین مواقعی زبان برنامه ‌نویسی پایتون به منزله یکی از بهترین گزینه‌ ها است چرا که سرعت توسعه اپلیکیشن با این زبان نسبت به سایر رقبا به مراتب بیشتر است و توسعه ‌دهندگان زودتر می ‌توانند خروجی کدهای خود را ببینند.

– ساخت وب اپلیکیشن: در سمت بک ‌اند زبان ‌های مختلفی من‌ جمله سی ‌شارپ، جاوا، پی‌ اچ ‌پی، جاوا اسکریپت و روبی می ‌توان استفاده کرد اما پایتون به یمن وجود فریمورک قدرتمندی همچون Django، یکی از کاندیداهای کدنویسی سمت سرور وب اپلیکیشن‌ ها است.

– طراحی اپلیکیشن‌ های محاسباتی،‌ علمی و مهندسی: لایبرری‌ های مختلفی که برای پایتون به بازار عرضه شده‌ اند این امکان را به توسعه ‌دهندگان می ‌دهند تا به راحتی و به سرعت بتوانند اپلیکیشن‌ های محاسباتی، علمی و مهندسی طراحی کنند که از جمله مهم ‌ترین آن‌ ها می‌ توان به NumPy و SciPy اشاره کرد.

– طراحی رابط کاربری: پایتون همچون زبان سی ‌شارپ نیست که توسعه‌ دهنده با استفاده از نرم ‌افزار ویژوال استودیو به راحتی بتواند با درگ & دراپ اقدام به طراحی رابط کاربری کند اما در عین حال فریمورک‌ های بسیاری برای این زبان طراحی شده ‌اند که طراحان با استفاده از آن‌ ها می‌ توانند اقدام به طراحی Graphical User Interface یا به اختصار GUI کنند که از آن جمله می‌ توان به Tkinter اشاره کرد.

هدف از یادگیری دوره آموزش پایتون مقدماتی چیست

دوره آموزش برنامه نویسی پایتون یکی از بهترین گزینه‌ ها برای انجام کارهای مختلف و متعدد در انواع حوزه ‌ها از جمله مهندسی، پزشکی، اجتماعی، روان‌شناختی و… است. هدف از برگزاری دوره آموزش برنامه نویسی پایتون مقدماتی این است که شما بتوانید به‌ راحتی وارد دنیای تکنولوژی و داده شوید و از فرصت ‌های شغلی زیادی که قطعاً سر راهتان قرار می‌ گیرد، بهره ببرید. بدین ترتیب دوره های آموزش برنامه نویسی پایتون در مجتمع فنی تهران این امکان را برای شما فراهم می ‌کند که با مهارت و اعتماد بنفس کافی وارد بازار کار شوید و آینده خود را بسازید.

بیشتر بخوانید: کاربرد زبان برنامه نویسی پایتون

دوره آموزش پایتون مقدماتی مناسب چه کسانی است

آموزش برنامه نویسی پایتون مقدماتی

این دوره زیر نظر برجسته ترین و مجرب ترین اساتید برگزار می شود. اموزش در این دوره ها به گون است که افراد مبتدی که به تازگی می خواهند وارد این زمینه شوند هم، به ‌راحتی می ‌توانند با شرکت در دوره آموزش پایتون این زبان را فرابگیرند و وارد دنیای جذاب برنامه ‌نویسی شوند. به‌ طورکلی دوره آموزش پایتون مقدماتی برای افراد زیر مناسب است:

  • کسانی که قصد دارند برنامه ‌نویسی را از صفر شروع کنند.
  • دانشجویان و فارغ‌ التحصیلان رشته‌ های کامپیوتر، برق و تمام رشته‌ های مهندسی
  • کسانی که می‌ خواهند با یادگیری تنها یک زبان به طراحی وب، طراحی اپلیکیشن، طراحی برنامه ‌های کامپیوتری و… بپردازند.
  • تمام علاقمندان به برنامه ‌نویسی که هیچ پیش‌ زمینه ‌ای از این زبان مهارت ندارند

دوره آموزش برنامه نویسی پایتون

مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب دوره های آموزش برنامه نویسی، آموزش برنامه نویسی پایتون را برای علاقمندان در این زمینه فراهم کرده است. این دوره های آموزشی با حضور برجسته ترین و مجرب ترین اساتید برنامه نویسی برگزار می شود، از این رو شما عزیزان با اطمینان خاطر می توانید در این دوره ها شرکت کنید. همچنین به هنرجویانی که در این دوره ها شرکت می کنند مدرک معتبر دو زبانه مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب تعلق می گیرد.

بعد از فراگیری دوره آموزش پایتون مقدماتی در مجتمع فنی تهران چه مهارت ‌هایی کسب خواهید کرد

آموزش برنامه نویسی پایتون مقدماتی

  • آشنایی با مفاهیم و مبانی برنامه ‌نویسی پایتون
  • آشنایی کامل با ساختارهای داده در پایتون
  • آشنایی و کار با کتابخانه‌ های استاندارد پایتون
  • طراحی برنامه‌ های کاربردی با پایتون
  • انجام پروژه ‌های متنوع با استفاده از این زبان محبوب و کاربردی

در صورت تمایل می توانید از همین حالا در دوره های آموزشی مجتمع فنی تهران شرکت کنید، کافی است بر روی گزینه ثبت نام کلیک کرده و از این دوره ها بهرمند شوید.

تلفن تماس: 66939772 – 66933439