گوگل محیط توسعه (IDE) اندروید استودیو را به صورت رایگان در اختیار توسعه دهندگان قرار می‌ دهد. در این محیط توسعه از زبان جاوا برای نوشتن کدهای Back end (کدهای مربوط به عملکرد برنامه) و زبان XML برای طراحی رابط کاربری (Front end) استفاده می‌ شود. البته در نسخه جدید اندروید استودیو امکان بکارگیری زبان کاتلین (Kotlin) نیز بجای زبان جاوا فراهم شده.

اگر شما این قصد را دارید در دوره های آموزش برنامه نویسی اندروید شرکت کنید تا یک برنامه اندروید با جاوا ایجاد کنید، مطمئنا باید برای انجام این کار زیاد فکر کنید چون کار راحتی نیست، اما بسیار لذت بخش است و شما زمانی که وارد این کار می شوید برنامه نویسی بهترین شغل دنیا می شود.

برگزاری انواع دوره های آموزش برنامه نویسی در مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب.

زبان های مرتبط با برنامه نویسی اندروید

همانطور که می‌ دانید انتخاب زبان برنامه نویسی یکی از دغدغه‌ های افرادی است که قصد دارند برنامه نویسی را شروع کنند. این موضوع همیشه یکی از بحث برانگیزترین و داغ‌ ترین موضوعات در حوزه برنامه نویسی است. پاسخ به این سوال قطعا کار ساده ای نیست و باید از ابعاد مختلفی مورد بررسی قرار گیرد. زیرا زبان ‌های برنامه نویسی زیادی از جمله جاوا، کاتلین، جاواسکریپت و …. می‌توانند با هدف برنامه نویسی سیستم عامل اندروید انتخاب شوند.

اما زبان هایی که توسط گوگل به عنوان زبان رسمی این پلتفرم معرفی شده اند، جاوا و کاتلین هستند. زبان ‌های دیگر به صورت پیش فرض توسط اندروید پشتیبانی نمی ‌شوند. برای استفاده از اینگونه زبان‌ ها ابزارهایی به منظور تبدیل کدها به خروجی قابل نصب در اندروید توسعه داده شده است. به صورت کلی رایج ‌ترین زبان ‌های برنامه نویسی که قادر به توسعه اپلیکیشن ‌های اندرویدی هستند عبارتند از:

  • زبان برنامه نویسی جاوا
  • زبان برنامه نویسی کاتلین
  • زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت
  • زبان برنامه نویسی سی شارپ
  • زبان برنامه نویسی پایتون
  • زبان برنامه نویسی بیسیک
  • زبان برنامه نویسی دارت

شاید با معرفی زبان‌ های برنامه نویسی در پاراگراف قبل، برای انتخاب زبان مورد نظرتان مقداری سردرگم شده باشید. همانطور که اشاره شد، انتخاب زبان برنامه نویسی برای کسانی که قصد ورود به دنیای برنامه نویسی دارند، می ‌تواند امری دشوار باشد. زبان ‌های برنامه نویسی صرفا ابزارهایی هستند که برای پیاده سازی ایده ‌های برنامه نویسان به کار می ‌روند. بنابراین اگر هدف و قصدمان از برنامه نویسی را بدانیم، آنقدرها هم که تصور می‌کنید، انتخاب زبان امری پیچیده نیست.

شاید انتخاب زبان ‌های برنامه نویسی غیر رسمی برای افرادی که به سایر زبان‌ های برنامه نویسی تسلط دارند، امری منطقی باشد. زیرا می‌ خواهند با زبانی که می ‌دانند وارد دنیای برنامه نویسی موبایل شوند. مثلا کسانی که برنامه نویس سی شارپ هستند می ‌توانند از تکنولوژی زامارین استفاده کنند. زیرا دیگر نیاز به صرف زمان برای یادگیری زبانی جدید نخواهند داشت و در کمترین زمان می‌توانند اپلیکیشن ‌های اندرویدی را توسعه دهند.

اما برای کسانی که تصمیم دارند به یک متخصص اندروید تبدیل شوند و فقط به توسعه نرم افزارهای اندروید بپردازند، بهترین انتخاب زبان جاوا یا کاتلین خواهد بود. زیرا قطعا در فرآیند توسعه نرم افزارهای اندرویدی با مشکلات و سوالات زیادی رو به رو خواهید شد.

جاوا برای زبان برنامه نویسی اندرویدثبت نام در دوره های آموزش برنامه نویسی اندروید

مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب با همکاری متخصصین زبان برنامه نویسی اندروید دوره های متعددی در سطح مبتدی و حرفه ایی برگزار می کنند. علاقمندان می توانند همین حالا برای ثبت نام اقدام فرمایند. توجه داشته باشید که پس از پایان دوره آموزشی به هنرجویان مدرک دو زبانه ی مجتمع فنی تهران اعطا خواهد شد.

به کلیک برروی ثبت نام همین حالا در دوره های آموزش برنامه نویسی اندروید مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب نام نویسی کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 66939772 – 66933439 تماس حاصل فرمایید.

بیشتر بخوانید: آموزش پایتون در مجتمع فنی تهران