پایتون بهترین زبان برای یادگیری برنامه نویسی (Python Programming Language)، زبانی با سطح یادگیری ساده محسوب می شود و از همین رو بسیاری از برنامه نویس های تازهکار آن را به عنوان اولین زبان برنامه نویسی خود بر می گزینند، زیرا پایتون به عنوان یک زبان همه منظوره (General-Purpose Language) ساخته و توسعه داده شده و محدود به توسعه نوع خاصی از نرمافزار ها نیست. به بیان دیگر، میتوان از آن برای هر کاری، از «تحلیل داده» (Data Analysis) گرفته تا ساخت بازی های کامپیوتری استفاده کرد و به نوعی پایتون بهترین زبان برای یادگیری برنامه نویسی محسوب می شود.
همچنین، پایتون در میان جوامع علمی از محبوبیت فوق العادهای برخوردار است، زیرا از آن برای محاسبه معادلات پیچیده و تحلیلهای داده استفاده میشود. توجه داشته باشید که اگر شما به تازگی قصد یادگیری این زبان را دارید پیشنهاد می کنیم در دوره های آموزش برنامه نویسی پایتون مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب ثبت نام کنید.
دوره های آموزش برنامه نویسی مجتمع فنی تهران یکی از پرطرفدارترین دوره های آموزشی این مجموعه می باشد. به همین دلیل مجموعه مجتمع فنی تهران (نمایندگی انقلاب) سعی می کند تا بهترین امکانات را در اختیار هنرجویان خود قرار بدهد. توجه داشته باشید که پس از پایان برگزاری دوره های آموزشی به هنرجویان مدرک معتبر و دو زبانه ی مجتمع فنی تهران اعطا خواهد شد.
درباره پایتون بهترین زبان برای یادگیری برنامه نویسی بیشتر بدانید :
به بیان فنی، پایتون (Python) یک زبان برنامهنویسی شیگرا (Object-Oriented) و سطح بالا (High-Level) همراه با معناشناسی (Semantic) پویای یکپارچه شده برای وب و ساخت و توسعه نرمافزارهای کاربردی (Application software) است. این زبان برنامه نویسی در زمینه توسعه سریع نرمافزارهای کاربردی (Rapid Application Development) دارای جذابیت بالایی محسوب می شود زیرا دارای انواع پویا (Dynamic Types) و انقیاددهنده پویا (Dynamic Binding) است.
پایتون، زبان برنامه نویسی نسبتاً ساده ای محسوب می شود که یادگیری آن به دلیل دارا بودن «نحو» یکتایی که بر قابلیت خوانایی تمرکز و تاکید دارد آسان است. خواندن و ترجمه کدهای نوشته شده به زبان برنامه نویسی پایتون نسبت به دیگر زبان ها برای توسعه دهندگان (Developers) ساده تر محسوب می شود. این موضوع به نوبه خود هزینه های نگهداری و توسعه برنامه های نوشته شده به این زبان را کاهش می دهد زیرا امکان همکاری تیم ها بدون مواجهه با موانع زبانی و وجود تجربیات کاری متفاوت در میان اعضای تیم را به دست می دهد.
علل اینکه پایتون بهترین زبان برای یادگیری برنامه نویسی است ؟
میانگین درآمد برنامه نویس های پایتون ممکن است بالا باشد، اما این موضوع نمی تواند چرایی اینکه بسیاری از افراد آن را به عنوان زبان برنامهنویسی محبوب خود انتخاب می کنند توضیح دهد. در ادامه دلایل محبوبیت پایتون به طور جزئی تر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
- غول های فناوری دنیا این زبان را دوست دارند
گوگل (Google)، یوتیوب (Youtube)، فیسبوک (Facebook)، ناسا (NASA)، دراپباکس (Dropbox)، یاهو (Yahoo)، موزیلا (Mozilla)، کورا (Quora)، اینستاگرام (Instagram)، ردیت (Reddit) و IBM تنها برخی از نام های بزرگ فناوری به شمار می آیند که از پایتون به طور گسترده برای اهداف گوناگون استفاده می کنند و به طور مستمر به دنبال استخدام مهندس های پایتون هستند.
گوگل از پایتون برای هر کاری از پیادهسازی الگوریتم های هوش مصنوعی گرفته تا موتور اجرای برنامه گوگل (App Engine Cloud) استفاده می کند. این در حالیست که ۹۹/۹٪ کد دراپ باکس شامل server backend، کلاینت دسکتاپ، منطق کنترل گر وبسایت (website controller logic)، بَکاند رابط برنامهنویسی کاربردی (API backend) و ابزار های تحلیلی آن به زبان پایتون نوشته شده اند.
- به طور گسترده در یادگیری ماشین مورد استفاده قرار میگیرد
با رشد علم داده، محبوبیت پایتون به عنوان یک زبان علمی اوج گرفت. کتابخانه های یادگیری ماشین (Machine Learning) بسیار زیادی به زبان پایتون نوشته شده اند. در عین حال، ابزار های زیادی نیز با فراهم آوردن امکان استفاده از زبان پایتون، انجام پروژه های یادگیری ماشین را آسان تر می سازند.
- مناسب بودن برای مبتدی ها
پایتون انتخاب خیلی خوبی برای برنامه نویس های مبتدی محسوب می شود زیرا ساده است و نحو انعطاف پذیری دارد. با پایتون، می توان به سرعت و سادگی برنامه های قابل استفاده ای ساخت. احساس دستاورد داشتن سریع فاکتور بسیار مهمی در یادگیری برنامه نویسی است.
- پایتون میتواند تنها زبان مورد نیاز کاربر باشد
از آنجا که پایتون یک زبان برنامه نویسی همه منظوره است، کاربر می تواند تقریبا برای کلیه پروژه ها از آن استفاده کند. مطابق گزارش «Skill Up 2018: Developer Skills»، پایتون زبان برنامهنویسی اسکریپتی است که به همه از کارشناسان تست نفوذ (pentesters) گرفته تا مهندسان دواُپس (DevOps engineers) درجه قابل توجهی از کنترل کردن را می دهد و آنها را قادر به حل مسائل گوناگون می سازد. می توان از پایتون برای ساخت وب سایتها، توسعه واسط گرافیکی کاربر (GUI | Graphical User Interface) و تحلیل داده استفاده کرد. این یعنی پایتون قابلیت های زبان های برنامه نویسی گوناگون را در یکجا گرد هم آورده و در واقع آنچه خوبان همه دارند پایتون به تنهایی دارد و بنابراین می تواند تنها زبانی باشد که یک برنامه نویس برای کلیه وظایف لازم در حین توسعه به آن نیاز دارد.
مقاله برنامه نویسی با سی شارپ را مطالعه فرمایید.