آموزش برنامه نویسی اندروید در مرکز مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب، شما می توانید برای آموزش تخصصی و پیشرفته برنامه نویسی اندروید از دوره های آموزش برنامه نویسی اندروید در مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب استفاده کنید. در ادامه توضیحات بیشتری در این رابطه خواهیم داد با ما همراه باشید.
تقریبا ۱۰ سال از عرضه اندروید می گذرد و حالا به لطف بیش از ۲ میلیارد کاربر، اندروید به پر طرفدار ترین سیستم عامل جهان بدل شده است. اندروید به انگلیسی Android، سیستم عاملی برای گوشی های هوشمند و تبلت هاست. اکثر برندهای تولید کننده گوشی های هوشمند از سیستم عامل اندروید بهره می گیرند. در طی سال های متمادی شاهد عرضه نسخه های متعدد و متفاوتی از اندروید بوده ایم، ویرایش هایی از اندروید که توانستند برای مخاطبان خود راحتی را در یک قالب مدرن ایجاد کنند. کاری که باعث شده شاهد افزایش روز افزون مخاطبان این سیستم عامل محبوب باشیم. البته این نکته قابل ذکر است که به دلیل متن باز بودن و مشخصه های انعطاف پذیر این سیستم عامل، حضور اندروید محدود به گوشی ها نمانده و گجت های متعددی مانند کنسول های بازی، یخچال های هوشمند و دیگر موارد از اندروید بهره می برند.
تاریخچه اندروید
اندروید به عنوان یک نرم افزار دوربین شروع به کار کرد. در سال 2003 میلادی، اندی روبین و اعضای تیمش، اندروید را با استفاده از کد اصلی لینوکس به عنوان یک سیستم عامل Open Source توسعه داده و به یک سیستم عامل جهانی که همه شرکت های سازنده دوربین بتوانند از آن استفاده کنند، تبدیل کردند. در طول توسعه این سیستم عامل برای نسخه های جدید تر، روبین متوجه شد که گوشی های هوشمند آینده جالبی دارند و اندروید را به گونه ای تغییر داد که به عنوان یک سیستم عامل موبایل عمل کند. این ایده برای سرمایه گذاران جذاب نبود زیرا در آن زمان سیستم عامل های ویندوزفون، سیمبین و… بازار را در اختیار داشتند. همین امر موجب شد که روبین و تیمش با کمبود سرمایه مواجه شده و فرآیند توسعه این سیستم عامل را متوقف کردند.
در نهایت، هدیه سخاوتمندانه شخصی به روبین، اعضای تیم او را در کنار یک دیگر نگه داشت و پس از توسعه سیستم عامل اندروید موبایل در سال ۲۰۰۵ میلادی، گوگل آن را به قیمت ۵۰ میلیون دلار خریداری کرد. تیم توسعه دهنده اندروید زیر نظر گوگل برای پیشبرد سیستم عاملی کار کرد که به خوبی روی انواع تلفن های همراه عمل می کرد. با این حال، در سال ۲۰۰۷ میلادی، ورود گوشی آیفون به بازار، اعضای تیم روبین را بر آن داشت تا سیستم عامل اندروید را تغییر دهند و امکان استفاده از آن در گوشی های لمسی را فراهم آورند. به این ترتیب، HTC Dream، به عنوان اولین تلفن هوشمند و لمسی اندرویدی تولید شد. از آن زمان تاکنون میلیون ها گوشی اندرویدی طراحی و روانه بازار شده و اندروید به عنوان محبوب ترین سیستم عامل در جهان شناخته می شود.
Open Source به چه معناست
Open Source اساساً به چیزی اطلاق می شود که امکان ویرایش و اشتراک گذاری آن برای همه فراهم است زیرا طراحی آن در دسترس عموم مردم قرار دارد. این اصطلاح، در توسعه نرم افزار و ایجاد یک روش خاص در تولید برنامه های کامپیوتری ریشه دارد؛ با این حال، امروزه اصطلاح اپن سورس مجموعه ای از مرزها و ارزش ها را تعریف می کند که در مجموع رویکرد اپن سورسی نامیده می شوند. در واقع مهم ترین و اولین چیزی که هر برنامه نویسی موبایل برای ساخت اپلیکیشن اندرویدی به آن نیاز دارد، سورس اندروید است. خوشبختانه این سورس کدها در داخل کتابخانه اندروید موجود است و هر کسی می تواند به راحتی و به صورت اپن سورس و بدون هیچ منع قانونی برای ساخت برنامه های موبایلی خود مورد استفاده قرار دهد.
با استفاده از سورس اندروید اپن، شرکت ها به جای فعالیت روی اپلیکیشن خود و ساخت آن از ابتدا که مستلزم پرداخت هزینه های بسیاری است، از نمونه های کدهای موجود استفاده کرده و با تعمیم آن به حالت پیشرفته، برنامه موبایل مورد دلخواه خود را می سازند. این مسئله باعث افزایش استفاده افراد از اینترنت و در نتیجه سرویس های ساخته شده توسط گوگل می شود که این می تواند مهم ترین مزیت برای گوگل باشد. برای همین است که مدیران گوگل همیشه بر اپن بودن سورس اندروید و دیگر برنامه ها تأکید می کنند. در واقع، گوگل با این کار به دنبال افزایش درآمد خود است. آن ها معتقد هستند که اینترنت برای همه مردم جهان است و آن ها باید به راحتی به سرویس های آن دسترسی داشته باشند. از این رو، با تغییر استراتژی به سمت برنامه های اپن سورس اندروید که توسط همین شرکت مورد پشتیبانی قرار می گیرد، به راحتی سرویس و کدهای مورد نیاز را در اختیار برنامه نویسان قرار می دهد که می تواند در ادامه، برنامه های پیشرفته تری را به فروش برساند.
درباره دوره های آموزش برنامه نویسی اندروید
تا به حال شده که بخواهید یک مهارت جدید یاد بگیرید و از میان اطلاعاتی که در اینترنت وجود دارد، کتاب ها و سی دی های آموزشی، کلاس هایی که در آموزشگاه ها برگزار می شود و خلاصه انواع آموزش ها بین انتخاب کردن اینکه کدام یکی از همه برای شما از نظر عملکرد، زمان و هزینه بهتره سردرگم شده باشید؟
اگر دنبال آموزش یادگیری برنامه نویسی اندروید (آموزش برنامه نویسی موبایل) هستید از این بابت اصلا نگران نباشید چون دوره آموزش برنامه نویسی اندروید استودیو در مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب، به صورت پروژه محور و کاربردی و بوده و همه ی آموزش ها با بهترین و ساده ترین روش همراه با تمرین های عملی زیرنظر اساتید متخصص این حوزه به شما آموزش داده می شود و به همین دلیل برای ورود شما عزیزان به بازار کار مناسب می باشد و می توانید از این طریق کسب درآمد کنید.
در مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب، آموزش ها در محیط اندروید استودیو و با زبان قدرتمند جاوا نیز می باشد. در طول این دوره آموزش اندروید، معماری MVP و معماری MVVM را به طور کامل یاد می گیرید. همچنین آموزش کامل RXJava && RXAndroid در دوره آموزش برنامه نویسی اندروید به همراه آموزش کامل کار با سرورها با کتابخانه های معروف گوگل با پروژه های حرفه ای را یاد خواهید گرفت.
شما با گذراندن دوره های جامع و تخصصی مجتمع فنی تهران می توانید تبدیل به یک متخصص اندروید حرفه ای در زمینه های مختلف برنامه نویسی آندروید شوید. با شرکت در هر دوره آموزش برنامه نویسی اندروید مجتمع فنی تهران می توانید یک قدم به هدف خود نزدیک تر شوید. قابل ذکر است که مجتمع فنی تهران دوره های خود را در طی دو سطح برگزار می کند:
- سطح مبتدی
- سطح پیشرفته
دلیل محبوبیت اندروید چیست؟
اگر بخواهیم از نمایی کلی تر به ماجرای اندروید و رقبایش بپردازیم، دور بودن اندروید از محدودیت های مختلف باعث شده که در بین کاربران مورد استفاده بیشتری قرار بگیرد. اگرچه برخی رقبای اندروید نظیر iOS ازلحاظ عملکردی یکی از برترین پلتفرم های موجود هستند اما محدودیت هایی دارند که باعث می شود کاربران نتوانند به راحتی نیاز هایشان را رفع کنند. اما اندروید این گونه نیست! در اندروید تقریباً هر کاری ممکن است. اگر خود پلتفرم اندروید نیز قابلیت خاصی را در اختیار کاربر قرار ندهد، اپلیکیشن های سوم شخصی هستند که به سادگی نیاز افراد را رفع می کنند.
یادگیری اندروید نیاز به قدرت فکری بالایی دارد؟
در مسیر یادگیری برنامه نویسی اندروید بسیاری بر این باورند یادگیری زبان برنامه نویسی اندروید کار هر کسی نیست. شاید شما هم این زمزمه های ترسناک را شنیده باشید! برنامه نویسی اندروید سختی ها و مخاطرات خاص خود را دارد.
اما در عمل بیشتر برنامه نویسان اندروید با هوش متوسط وارد این شغل شده اند. در اغلب موارد مهم ترین فاکتور برای موفقیت در برنامه نویسی پشتکار و تمرین است. کافی است یک هدف داشته باشید و آن را با تمام قدرت دنبال کنید. البته در این مسیر، منابعی که استفاده میکنید و کسب تجربه از دیگران هم مهم است. بنابراین به جای نگرانی برای ضریب هوشی خودتان، میزان سماجت و تلاشتان را بسنجید.
بهترین راه برای شروع یادگیری زبان اندروید چیست؟
یکی از ساده ترین و مطمئن ترین راه ها برای یادگیری برنامه نویسی استفاده از کلاس ها و دوره های حضوری برنامه نویسی است. در این کلاس ها شما می توانید سوال های خود را مستقیماً از استاد بپرسید. ارتباط چشمی با استاد به شما احساس دلگرمی می دهد. استرس تمرین های کلاسی شما را وادار به کد زدن می کند. و مهم تر از همه اینکه کلاس های برنامه نویسی معمولاً فضای خوبی برای ایجاد حلقه های ارتباطی هستند. این حلقههای ارتباطی بعدها برای تبادل پروژه و ایجاد تیم به شما کمک خواهند کرد.
در کلاس های برنامه نویسی شما به صورت زنده فرآیند کد زدن را تماشا میکنید و یا خودتان در آن دخیل هستید. یعنی در نوشتن بهتر پروژه نظر می دهید و ایده های خود را بیان می کنید. در صورت تشکیل تیم های برنامه نویسی هم برای ایجاد پروژه شما به طور عملی با کار تیمی آشنا می شوید. در ضمن فضای این کلاس باعث ایجاد حس رقابت در شما میشوند و از این طریق انگیزه شما را برای تلاش بیشتر زیاد میکنند!
زبان های مناسب برای برنامه نویسی اندروید
- جاوا
- جاوا اسکریپت
- دارت
- کاتلین
جاوا و کاتلین از زبان های اصلی برنامه نویسی اندروید می باشند که از طرف سیستم عامل اندروید ساپورت می شوند. در واقع هنگام ایجاد و توسعه برنامه های اندرویدی، اولین گزینه استفاده از جاوا است. جاوا برای اولین بار در سال 1995 توسط Sun Microsystemes به بازار معرفی شد و به طور وسیعی در برنامه ریزی اپلیکیشن ها مورد استفاده قرار گرفت. کد های جاوا توسط یک ماشین مجازی ران می شود، این ماشین مجازی روی سیستم عامل اندروید قرار می گیرد و توانایی تفسیر کد را دارد. و اما کاتلین، کاتلین اخیراً به بازار معرفی شده و زبان برنامه نویسی اندرویدی محسوب می شود. مشابه جاوا، کاتلین نیز روی ماشین مجازی ران می شود. تفاوت کاتلین با جاوا در این است که این زبان راحت تر توسط سیستم خوانده می شود. این زبان برای افراد مبتدی بسیار مناسب است. برای اینکه از زبان های دیگر برنامه نویسی استفاده کنیم، ابزاری وجود دارد که با استفاده از آنها می توانیم کد ها را تبدیل به خروجی قابل نصب در سیستم عامل اندروید کنیم، چرا که سیستم عامل اندروید به صورت پیش فرض از آن ها پشتیبانی نمی کند.
اندروید چیست
اندروید یک سیستم عاملی متن باز و مبتنی بر لینوکس برای دستگاه های تلفن همراه مانند تلفن های هوشمند و رایانه های لوحی است. این سیستم عامل توسط شرکت گوگل توسعه داده شده است. سورس کد اصلی اندروید در دسترس عموم قرار دارد و این یعنی اینکه برای استفاده از آن نیازی به دریافت مجوز و یا صرف هزینه نیست، از این رو به اندروید سیستم عامل متن باز می گویند. اکثر برند های تولید کننده گوشی های هوشمند از سیستم عامل اندروی استفاده می کنند. جالب است بدانید که درصد گوشی های استفاده کننده از سیستم عامل اندروید بسیار بالاست و در رتبه نخست قرار دارد. به دلیل متن باز بودن و مشخصه های انعطاف پذیر این سیستم عامل، حضور اندروید محدود به گوشی ها نمانده است و گجت های متعددی مانند کنسول های بازی، یخچال های هوشمند و دیگر موارد از اندروید بهره می برند. انعطاف پذیر بودن اندروید فقط به این معنا نیست که تنها سازندگان می توانند تغییراتی را در آن ایجاد کنند، بلکه انعطاف پذیر بودن به کاربران هم این اجازه را می دهد که تا حد ممکن شخصی سازی هایی را در گجت اندرویدی خود اعمال کنند.
پیش نیاز های فنی و غیر فنی برای یادگیری برنامه نویسی اندروید
- داشتن وقت و انگیزه
- آشنایی با یک زبان برنامه نویسی به منظور توسعه اپلیکیشن های اندروید
- آشنایی با زبان انگلیسی، الگوریتم و ریاضیات
- آشنایی مقدماتی به منظور کار با کامپیوتر و اینترنت
- فراگیری مفاهیم مربوط به کد نویسی شیء گرا
اندروید چه ویژگی هایی دارد؟
- مرورگر موجود در اندروید بر اساس فریم ورک اوپن سورس Webkit توسعه یافته است.
- ابزار های مختلف اندروید مانند کتابخانه ها، خطایاب، شبیه ساز گوشی و… برای توسعه دهندگان به راحتی در دسترس است و توسط شرکت گوگل پشتیبانی می شوند.
- اندروید از سخت افزار های مختلفی همچونم جی پی اس، دوربین های متنوع سنسورهای مخصوص همچون سنسور مجاورت و… پشتیبانی می کند.
- تصاویر و فایل های گرافیکی به وسیله OpenGL پردازش می شوند که باعث کیفیت بالاتر آنها می شود.
- اندرويد تمامي تکنولوژي هاي اتصال (Connectivity) شامل GSM/EDGE, CDMA, EV- DO, UMTS, Bluetooth و Wi-Fi را پشتيباني مي کند.
اگر علاقمند به شرکت در دوره های آموزش برنامه نویسی، آموزش برنامه نویسی اندروید هستید کافیست بر روی ثبت نام کلیک کرده و از این آموزش ها بهرمند شوید.
مزایای استفاده از برنامه نویسی اندروید
۱- منبع باز است
همانطور که در بالا نیز بیان کردیم این یکی از بزرگ ترین مزیت های سیستم عامل اندروید است. از آن جا که کد منبع برای همه باز است، توسعه دهندگان و تولید کنندگان دستگاه می توانند به راحتی به منبع منبع دسترسی پیدا کرده و در صورت لزوم مطابق با سازگاری سخت افزاری خود، تغییرات لازم را انجام دهند.
2- فروشگاه بازی کاربر پسند
هم فروشگاه بازی Google و هم فروشگاه Apple دارای مجموعه ای از بیش از ۱ میلیون برنامه هستند که طبق خواسته های آن ها قابل بارگیری و استفاده کاربران است.
۳- توسعه برنامه آسان و مقرون به صرفه
توسعه برنامه هنگامی که از سیستم عامل Android استفاده می شود بسیار آسان و مقرون به صرفه است. شما به راحتی می توانید برنامه خود را توسعه داده و بدون نیاز به پرداخت هزینه های قابل توجه توسعه، آن را در فروشگاه بازی لیست کنید.
۴- ابزارک ها
ابزارک ها، یا برنامه های خود حاوی، هنگام کارکرد بسیار مفید هستند. ابزارک ها به ارائه تجربه بهتر کاربر و کارکردهای آسان جهت یابی کمک می کنند.
۵- گزینه ذخیره سازی قابل گسترش
هر زمان که می خواهید ظرفیت ذخیره سازی دستگاه های اپل مانند آیفون یا آیپد را افزایش دهید، باید برای یک به روزرسانی گران قیمت پیش بروید و دردسرهای زیادی را به همراه دارد. اما در مورد دستگاه های اندروید، شما به سادگی می توانید کارت حافظه micro SD را در شکاف کارت دستگاه خود وارد کرده و مطابق نیاز خود حافظه را گسترش دهید.
زبان های مرتبط با برنامه نویسی اندروید
همانطور که می دانید انتخاب زبان برنامه نویسی یکی از دغدغه های افرادی است که قصد دارند برنامه نویسی را شروع کنند. این موضوع همیشه یکی از بحث برانگیزترین و داغ ترین موضوعات در حوزه برنامه نویسی است. پاسخ به این سوال قطعا کار ساده ای نیست و باید از ابعاد مختلفی مورد بررسی قرار گیرد. زیرا زبان های برنامه نویسی زیادی از جمله جاوا، کاتلین، جاواسکریپت و …. میتوانند با هدف برنامه نویسی سیستم عامل اندروید انتخاب شوند.
اما زبان هایی که توسط گوگل به عنوان زبان رسمی این پلتفرم معرفی شده اند، جاوا و کاتلین هستند. زبان های دیگر به صورت پیش فرض توسط اندروید پشتیبانی نمی شوند. برای استفاده از اینگونه زبان ها ابزارهایی به منظور تبدیل کدها به خروجی قابل نصب در اندروید توسعه داده شده است. به صورت کلی رایج ترین زبان های برنامه نویسی که قادر به توسعه اپلیکیشن های اندرویدی هستند عبارتند از:
زبان جاوا
انتخاب زبان Java انتخاب خوبی است. این زبان، زبان رسمی اندروید است. Java دومین زبان فعال در GitHub به حساب میآید و بیشتر از 20 سال سابقه دارد. تمام این حرفها به این معناست که آموزشهای فراوانی برای این زبان وجود دارد و به این زودی نگران از دور خارج شدن و منسوخ شدن این زبان نیستید. از آن جایی که Java در دهها صنعت به کار گرفته میشود، ما به شما توصیه میکنیم از کتابهای آموزشی Java برای اندروید شروع کنید.
مشخصاً زبان Java در هر حال به همان شکل است اما الگوها و اصطلاح هایی وجود دارند که می توانند به داشتن درکی بهتر از برنامه نویسی در اندروید کمک کنند. این هدفی است که اکثر کتاب های اصولی اندروید در نظر دارند. به یاد داشته باشید از آنجایی که Java قدیمی است، برخی از خصوصیات و ظرافتهای زبان های جدید را ندارد. اگر شما یک تازه کار هستید این موضوع بر شما تأثیر چندانی نمی گذارد اما اگر زبان های دیگر مانند Swift را بلد باشید، ممکن است در Java کمی احساس محدودیت به شما دست بدهد.
زبان Kotlin
Kotlin یک زبان برنامه نویسی است که برای اجرا در ماشین مجازی Java طراحی شده است. این یعنی برنامه های Kotlin بر روی Bytecode های Java سوار هستند و به برنامه ها اجازه می دهد تا بر روی هر ماشینی که Java runtime Environment را پشتیبانی می کند، اجرا شوند. از آن جایی که اکثر ماشین ها این محیط را پشتیبانی میکنند، Kotlin یک راه به نسبت راحت برای خلق نرمافزارهای چندسکویی (Cross-platform) است. با Kotlin شما بهترین خصوصیات Java را بدون نقاط ضعف آن در اختیار دارید. هماهنگی قسمت های مختلف و خصوصیات Kotlin امروزی، تمیز و سریع هستند و تجربه برنامه نویسی راحتی را ارائه می کنند. در حالی که Java به نظر سنگین و منسوخ به نظر میرسد، Kotlin حس تازگی و هوشمندی دارد. درواقع به گونهای می توانید به Kotlin به عنوان یک زبان طراحیشده برای نوشتن برنامه های اندروید فکر کنید.
زبان سی شارپ
#C یک زبان فوق العاده است. #C شامل تمام بخش های خوب Java است، بدون نکات بد آن که حتی با بهینه سازی ها، بهتر هم شده است. شرکت مایکروسافت، پتانسیل Java را دید و تصمیم گرفت تا نسخه بهتری از زبان برنامه نویسی خودش را تولید کند.
برای مدتی، بزرگ ترین اشکال سی شارپ این بود که تنها برای سیستم های ویندوزی اجرا میشد زیرا به NET Framework. متکی بود. به تدریج اما تمام این ها تغییر کرد. وقتی که مایکروسافت تصمیم گرفت NET Framework. را در سال 2014 به صورت متن باز در آورد و Xamarin (شرکتی که برقراری Mono (پروژهای که به #C اجازه میدهد تا بر روی بسیاری از بسترها اجرا شود) را بر عهده دارد.) را خرید.
امروزه، شما می توانید از Xamarin.Android و Xamarin.IOS استفاده کنید تا با Visual Studio یا Xamarin Studio برنامه های موبایل بسازید. یادگیری #C انتخابی بسیار عالی است چون می توانید از این زبان در زمینه های دیگر، همچون ساختن بازی های پیچیده با Unity و #C استفاده کنید. یک مثال از برنامه های ساخته شده با Xamarin برنامهی MarketWatch است. توجه داشته باشید که Xamarin در ابتدا یک برنامه پولی بود اما شرکت مایکروسافت آن را به به یک برنامه رایگان تبدیل کرد.
زبان پایتون
با این که اندروید از برنامه نویسی بومی Python پشتیبانی نمی کند، ابزار هایی وجود دارند که به شما اجازه می دهند در زبان Python برنامه بنویسید و بعد آن ها را به APK تبدیل کنید که به صورت موفقیت آمیز بر روی دستگاه های اندروید قابل اجرا هستند. این یک مثال از Python به عنوان زبان دنیای واقعی کاربردی است، این خبر خوبی برای کاربران Python است که می خواهند برنامه بسازند اما آن چنان از Java دل خوشی ندارند.
زبان های HTML5 + CSS + JavaScript
این سه زبان که آغاز کارشان با عنوان هسته سه گانه عالی برای برنامه نویسی front-end بود، از آن زمان تکامل پیدا کردند و حتی به چیزی بهتر رسیده اند. هم اکنون می توانید با آن ها هر نوع برنامه ای بسازید، چه برای گوشی و چه برای رایانه. در اصل شما دارید یک اپلیکیشن تحت وب (Web app) می سازید که به عنوان یک برنامه آفلاین در بستر جادویی رندر می شود.
شاید با معرفی زبان های برنامه نویسی در پاراگراف قبل، برای انتخاب زبان مورد نظرتان مقداری سردرگم شده باشید. همانطور که اشاره شد، انتخاب زبان برنامه نویسی برای کسانی که قصد ورود به دنیای برنامه نویسی دارند، می تواند امری دشوار باشد. زبان های برنامه نویسی صرفا ابزارهایی هستند که برای پیاده سازی ایده های برنامه نویسان به کار می روند. بنابراین اگر هدف و قصدمان از برنامه نویسی را بدانیم، آنقدرها هم که تصور میکنید، انتخاب زبان امری پیچیده نیست.
شاید انتخاب زبان های برنامه نویسی غیر رسمی برای افرادی که به سایر زبان های برنامه نویسی تسلط دارند، امری منطقی باشد. زیرا می خواهند با زبانی که می دانند وارد دنیای برنامه نویسی موبایل شوند. مثلا کسانی که برنامه نویس سی شارپ هستند می توانند از تکنولوژی زامارین استفاده کنند. زیرا دیگر نیاز به صرف زمان برای یادگیری زبانی جدید نخواهند داشت و در کمترین زمان میتوانند اپلیکیشن های اندرویدی را توسعه دهند.
اما برای کسانی که تصمیم دارند به یک متخصص اندروید تبدیل شوند و فقط به توسعه نرم افزارهای اندروید بپردازند، بهترین انتخاب زبان جاوا یا کاتلین خواهد بود. زیرا قطعا در فرآیند توسعه نرم افزارهای اندرویدی با مشکلات و سوالات زیادی رو به رو خواهید شد.
بازار کار اندروید در ایران
همان طور که گفتیم اپلیکیشن های مختلفی در برای سیستم عامل اندروید وجود دارد که در هر تلفن همراهی چندین اپلیکیشن کاربردی وجود دارد. این اپلیکیشن ها به دست برنامه نویسان طراحی شده است و سپس وارد بازار شده اند. اپلیکیشن ها بنا بر نیازهای جامعه طراحی می شوند تا با آن بتوان اکثر کارهای روزمره را انجام داد.
به طور مثال در گذشته برای انتقال پول از یک حساب به حسابی دیگر باید به بانک مراجعه می کردید و در صف طولانی بانک باید منتظر نوبت خود می بودید. این کار باعث از دست رفتن زمان زیادی می شود و بعدها این کار توسط دستگاه های ATM انجام می شد ولی برای این کار باید از منزل یا محل کار خود خارج می شدید و این کار را انجام می دادید.
اما امروزه با توسعه اپلیکیشن ها می توان به کمک تلفن همراه خود در کمترین زمان این کار را انجام داد. اما اپلیکیشن ها در اینجا محدود نمی شوند و علاوه بر کارهای بانکی می توان به کمک نرم افزارهای اندرویدی خریدهای خود مانند خوراک، پوشاک و … را انجام دهید. در موارد دیگر اپلیکیشن های تخصصی برای انجام کارهای تخصصی تر پدید آمدند.
اگر شما هم به طور کامل به این حرفه تسلط پیدا کنید می توانید در این زمینه ها مشغول به کار شوید و حتی در سطح بین الملل نیز فعالیت کنید. مزیت این حرفه این است که هیچ محدودیتی برای ارتقا دانش خود ندارید و تا جایی که توانش را دارید می توانید دانش خود را افزایش دهید و در زمینه کسب و کار در سطح جهانی فعالیت کنید.
درآمد برنامه نویسی اندروید
اگر زمان کافی برای برنامه نویسی اندروید صرف کنید و بتوانید برنامه نویس خوبی باشید درآمد خیلی عالی خواهید داشت. شاید اسم برخی از مارکت های اندرویدی به گوش شما خورده باشد مثل گوگل پلی، کافه بازار و… . شما می توانید یک اپلیکیشن با کیفیت و کاربردی تولید کنید و در یکی از مارکت ها منتشر کنید که اگر این کار را بکنید می توانید کارفرمای خودتان باشید و با لذت به کارتان برسید و کسب درآمد هم بکنید. اگر به تعداد فروش و دانلود اپلیکیشن های خوب نگاهی بیاندازی متوجه می شوید درآمدش انقدر زیاد است که ارزش وقت گذاشتن و یادگیری را دارد.
اگر به مارکت های اندرویدی علاقه مند نباشید می توانید در شرکت های مختلفی به عنوان توسعه دهنده اندروید استخدام شوید که این هم بازار کار عالی دارد. کافیست به آگهی های استخدام نگاهی بیاندازید. روش دیگر کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید کار فریلنسر هست که پروژه ها را از راه دور بگیرید و در خانه انجام دهید و تحویل دهید. برای این کار هم پلتفرم های ایرانی و جهانی وجود دارد که می توانید استفاده کنید. پرداخت درون برنامه ای اپلیکیشن ها و قراردادن تبلیغات دیگران یا پوش نوتیفیکشن نیز روش های مرسوم کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید هست که سریعا شما را به پول می رساند و حساب بانکی شما رشد می کند. مخصوصا برای دانشجو ها و دانش آموزان که به دنبال یه راه سریع درآمد هستند. البته برای برنامه نویسان پیشرفته درآمد خیلی بالاتر از این موارد هست.
آیا شروع برنامه نویسی اندروید سخت است
این سوالی است که در ذهن بسیاری از علاقه مندان به برنامه نویسی اندروید شکل می گیرد. اما اجازه دهید یک واقعیت را با شما در میان بگذاریم. هیچ کاری در دنیا سخت نیست، به شرطی که از راه و روش مناسبی برای یادگیری آن کار استفاده کنید. سخت یا آسان بودن یک مفهوم کاملا نسبی است که می تواند معنای متفاوتی را برای افراد مختلف داشته باشد. این گونه سوالات مانند این است که از کسی که بر روی طنابی باریک راه می رود بپرسید که آیا راه رفتن روی طناب سخت است، قطعا پاسخ چنین کسی که راه رفتن بر روی زمین و طناب برای او یکسان است، خیر خواهد بود.
اگر بخواهیم معیار دیگری به جای سخت یا آسان بودن یادگیری کارها ارائه دهیم بهتر است، زمان مورد نیاز برای تمرین آن کار را مورد بررسی قرار دهیم. برخی از کارها با کمی تمرین یاد گرفته می شوند و برخی دیگر نیاز به پشتکار بیشتری دارند. برنامه نویسی اندروید هم از این قانون مستثنی نیست. بنابراین اگر پشتکار و علاقه به یادگیری برنامه نویسی اندروید داشته باشید با استفاده از آموزش های مناسب و تمرین، در بازه ای تقریبا 6 ماهه قادر به برنامه نویسی اپلیکیشن های اندرویدی خواهید بود.
بهترین راه برای یادگیری زبان اندروید چیست
یکی از ساده ترین و مطمئن ترین راه ها برای یادگیری برنامه نویسی استفاده از کلاس ها و دوره های حضوری برنامه نویسی است. در این کلاس ها شما می توانید سوال های خود را مستقیماً از استاد بپرسید. ارتباط چشمی با استاد به شما احساس دلگرمی می دهد. استرس تمرین های کلاسی شما را وادار به کد زدن می کند. و مهم تر از همه اینکه کلاس های برنامه نویسی معمولاً فضای خوبی برای ایجاد حلقه های ارتباطی هستند. این حلقه های ارتباطی بعدها برای تبادل پروژه و ایجاد تیم به شما کمک خواهند کرد. در کلاس های برنامه نویسی شما به صورت زنده فرآیند کد زدن را تماشا می کنید و یا خودتان در آن دخیل هستید. یعنی در نوشتن بهتر پروژه نظر می دهید و ایده های خود را بیان می کنید. در صورت تشکیل تیم های برنامه نویسی هم برای ایجاد پروژه شما به طور عملی با کار تیمی آشنا می شوید. در ضمن فضای این کلاس باعث ایجاد حس رقابت در شما می شوند و از این طریق انگیزه شما را برای تلاش بیشتر زیاد می کنند.
مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب دوره های آموزش برنامه نویسی و آموزش برنامه نویسی اندروید را فراهم کرده تا علاقمندان به یادگیری برنامه نویسی اندروید در این دوره ها بدون اتلاف وقت شرکت کنند. این دوره های آموزشی زیر نظر اساتید برجسته برنامه نویسی برگزار می شود از این رو هنرجویان می توانند با اطمینان خاطر در این دوره ها شرکت کنند. همینطور به هنرجویانی که در این دوره ها شرکت می کنند مدرک معتبر دوزبانه مجتمع فنی تهران تعلق می گیرد. مدرک معتبر مجتمع فنی تهران یکی از معتبرترین مدارک مراکز آموزشی ایران در مجامع بین المللی شناخته می شود، دلیل این اعتبار سطح بالای دوره های آموزشی برگزار شده در مجتمع فنی تهران و نمایندگی های آن می باشد.
اگر قصد یادگیری زبان برنامه نویسی اندروید را دارید باید قدم به قدم مراحل آن را طی کنید و ما در این مقاله قصد داریم تا 5 گام مهم در مورد برنامه نویسی اندروید را برای شما شرح دهیم تا افرادی که قصد یادگیری این زبان را دارند، بیشتر با این زبان آشنا شوند. ضمنا هنرجویان عزیز می توانند جهت گذراندن دوره های آموزش برنامه نویسی اندروید به مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب مراجعه نمایند و جهت ثبت نام می توانید به صورت حضوری، اینترنتی و تلفنی اقدام نمایید.
اپلیکیشن ها توسط زبان های برنامه نویسی مختلفی طراحی می شوند ولی با ظهور زبان برنامه نویسی اندروید، این مسیر کمی تغییر پیدا کرد. طراحی اپلیکیشن های اندرویدی با زبان برنامه نویسی اندروید امروزه توسط برنامه نویسان و شرکت های بسیاری انجام می شود و روز به روز بر تعداد اپلیکیشن های اندرویدی افزوده می شود. با پیدایش سیستم عامل اندروید، اپلیکیشن های اندروید جهت بالا بردن کارایی این سیستم طراحی شدند و تا به امروز پیشرفت بسیار مثبتی هم داشته است.
نقش زبان برنامه نویسی اندروید در طراحی اپلیکیشن ها
نقش زبان برنامه نویسی اندروید در طراحی اپلیکیشن ها بسیار کاربردی بوده است و به راحتی می توان اپلیکیشن ها را طراحی و توسعه داد. اندروید در سال های اخیر یکی از بهترین سیستم عامل ها را ارائه داده است که در اکثر تلفن های همراه هوشمند از سیستم عامل اندروید می شود و شرکت google با بروزرسانی های سیستم عامل اندروید، به رقابت با سیستم عامل IOS و ویندوز فون پرداخته است.
سیستم عامل اندروید در جهان و به ویژه در ایران از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است و دلیل آن راحتی کار با آن و وجود اپلیکیشن های کاربردی که در زندگی ما نقش مهمی دارند. قطعا اپلیکیشن ها بخش زیادی از کارایی یک تلفن همراه را تشکیل می دهد و نوع کارایی آن ها در تلفن همراه شما، بستگی به سلیقه و میزان کارایی شما دارد و هر اپلیکیشنی که نیاز دارید، می توانید در تلفن همراه خود نصب کرده و از آن استفاده نمایید.
اما طراحی این اپلیکیشن ها به دست برنامه نویسان انجام می شود و زبان برنامه نویسی اندروید در طراحی اپلیکیشن های اندرویدی نقش مهمی دارند. اپلیکیشن ها قابلیت توسعه در هر زمانی را دارند و پس از مدتی طراحان اپلیکیشن های اندرویدی، با توجه به بروزرسانی سیستم عامل اندروید، می توانند اپلیکیشن های خود را طبق آخرین پیشرفت های سیستم عامل اندروید ارتقا دهند و همچنین می توانند کارایی آن را افزایش دهند.
5 گام مهم در مورد برنامه نویسی اندروید
گام اول: پیش نیاز یادگیری برنامه نویسی اندروید
اولین گام در مورد برنامه نویسی اندروید، گذراندن پیش نیاز این زبان می باشد و زبان رسمی برنامه نویسی اندروید، زبان جاوا می باشد. برای شروع برنامه نویسی اندروید باید به خوبی به زبان جاوا تسلط داشته باشید و البته زبان برنامه نویسی جاوا هم به تنهایی یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی محسوب می شود.
گام دوم: آشنایی با مقدمات برنامه نویسی اندروید
برای شروع یادگیری برنامه نویسی اندروید، بهتر قبل از کمی با مقدمات آن آشنا شوید. برای شروع می توانید ابتدا با معماری اندروید، عناصر طراحی متریال، روش های رفع باگ، اصول آزمودن رابطه کاربردی و … را بیاموزید. برای یادگیری هر زبانی لازم است که ابتدا مقدمات آن را یاد بگیرید و این کار باعث می شود تا بهتر فرآیند برنامه نویسی با آن زبان را یاد بگیرید.
گام سوم: شروع کار با اندروید
پس از یادگیری زبان جاوا و مقدمات برنامه نویسی اندروید، حالا می توانید نسخه ای مختلف اندروید را بشناسید و کار خود را با این زبان شروع کنید. شما می توانید با زبان برنامه نویسی اندروید بهترین اپلیکیشن های اندرویدی را طراحی کنید و برای ورود به بازار کار می توانید چندین اپلیکیشن اندروید طراحی کرده و به عنوان رزومه به شرکت های مختلف ارائه دهید. اندروید آینده ی بسیار خوبی دارد و هر ساله نسخه جدیدی از سیستم عامل اندروید وارد بازار می شود و این سیستم عامل در اکثر تلفن های همراه هوشمند وجود دارد.
گام چهارم: کسب درآمد با اندروید
همان طور که گفتیم، یکی از کارهایی که می توان به کمک زبان برنامه نویسی اندروید انجام داد، طراحی اپلیکیشن می باشد. اپلیکیشن ها برنامه های کاربردی می باشند که در هر تلفن همراهی نصب می باشد و اکثر آن ها بستگی به کارایی و سلیقه کاربر دارد. هزاران اپلیکیشن توسط کشورهای مختلفی طراحی شده اند و ایران هم یکی از کشورهای پیشرفته در زمینه طراحی اپلیکیشن های داخلی می باشد. شما هم می توانید با طراحی اپلیکیشن درآمد خوبی کسب کنید و با گذشت زمان می توانید کسب و کار خود را گسترش دهید.
گام پنجم: گسترش فعالیت
زمانی که در حوزه طراحی اپلیکیشن راه افتادید، می توانید پروژه های خود را با چندین شرکت به اشتراک بگذارید و یا در پروژه های شرکت های مختلف شرکت کنید تا بتوانید به هدف های بالاتری برسید. شما می توانید توانایی های خود را این بار وسیع تر به اشتراک دیگران بگذارید تا دیگران هم با شما آشنا شوند و همین امر باعث پیشرفت شما در این زمینه می باشد.
برنامه نویسی اندروید در ایران
با توجه به بررسی 5 گام مهم در مورد برنامه نویسی اندروید می توان گفت که این زبان در ایران طرفداران بسیار دارد و می توانید با یادگیری آن درآمد خوبی کسب کرد و حتی می توان یک شغل بسیار خوب به کمک این تخصص به دست آورد. اکثر شرکت ها به دنبال جوانان با استعداد و متخصص هستند و افرادی که به تخصص هایی مانند برنامه نویسی اندروید تسلط دارند می توانند با ارسال رزومه در این شرکت ها مشغول به کار شوند.
برای یادگیری برنامه نویسی اندروید می توانید در دوره های آموزش برنامه نویسی اندروید مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب شرکت نمایید و پس از پایان دوره به هنرجویان یک مدرک معتبر دو زبانه از طرف مجتمع فنی تهران ارائه می شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان این مجموعه تماس بگیرید و سوالات، نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.
سوالات متداول
- زبان اصلی برنامه نویسی اندروید چیست؟
چندین زبان برنامه نویسی برای برنامه نویسی اندروید وجود دارد ولی اصلی ترین زبان های برنامه نویسی اندروید جاوا و کاتلین می باشد و بیشتر از زبان برنامه نویسی جاوا برای انجام برنامه نویسی اندروید استفاده می شود. جاوا زبان رسمی برنامه نویسی اندروید می باشد و گوگل بیشترین پشتیبانی را از این زبان می کند و اکثر اپلیکیشن های اندروید به کمک این زبان طراحی شده اند.
- پیش نیاز یادگیری زبان برنامه نویسی اندروید چیست؟
همان طور که گفتیم زبان اصلی برنامه نویسی اندروید زبان جاوا می باشد و یعنی قبل از این که به برنامه نویسی اندروید بپردازید، باید به زبان برنامه نویسی جاوا تسلط داشته باشید. یادگیری زبان برنامه نویسی اندروید به پیش نیاز زبان برنامه نویسی جاوا نیاز دارد که هنرجویان ابتدا باید این دوره را به صورت جداگانه پشت سر بگذارند. اگر هنرجویان از قبل به زبان برنامه نویسی جاوا تسلط داشته اند می توانند در دوره های آموزش برنامه نویسی اندروید شرکت نمایند.
- برای یادگیری برنامه نویسی اندروید به چه چیزهایی نیاز می باشد و چقدر زمان می برد تا این زبان را یاد بگیریم؟
بسیاری از هنرجویان بر این باور هستند که برای یادگیری برنامه نویسی اندروید به یک سیستم فوق پیشرفته نیاز می باشد ولی واقعیت به این صورت نیست و با یک سیستم معمولی هم می توان این زبان برنامه نویسی را آموخت. مدت زمان یادگیری زبان برنامه نویسی اندروید بستگی به تلاش و میزان استعداد هر فرد دارد ولی با شرکت در دوره های آموزشی و یک برنامه ریزی مناسب می توانید در مدت زمان کوتاهی به خوبی به این زبان تسلط پیدا کنید.
- آیا می توان از طریق برنامه نویسی اندروید درآمد کسب کرد؟
تقریبا این سوال تمامی هنرجویان می باشد و طبیعی است قبل از آن که وارد یک حوزه تخصصی شوید، قبل از آن در مورد بازار کار آن حرفه تحقیق کنید. بازار کار برنامه نویسی اندروید در خارج از ایران بسیار پیشرفته می باشد و در داخل ایران به نسبت کمتر به آن پرداخته می شود. برنامه نویسی اندروید در ایران درآمد بسیار خوبی دارد و یکی از حوزه های پردرآمد و محبوب برنامه نویسان در این زمینه، طراحی و توسعه اپلیکیشن های اندروید می باشد.
- کسانی که هیچ سر رشته ای از برنامه نویسی ندارد می توانند زبان برنامه نویسی اندروید را یاد بگیرند؟
تمامی افرادی که به یادگیری زبان برنامه نویسی اندروید علاقه مند هستند می توانند پس از گذراندن دوره های آموزشی به خوبی به این زبان تسلط پیدا کنند حتی اگر از قبل هیچ اطلاعاتی درباره زبان های برنامه نویسی نداشته باشند. دوره آموزش برنامه نویسی اندروید مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب تمامی دوره های آموزشی خود را از مبتدی تا پیشرفته برگزار می کند.
- آیا پس از پایان دوره مدرک ارائه می شود؟
مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب یکی از معتبرترین موسسات آموزشی در کشور می باشد و دارای یکی از مهمترین و کاربردی ترین است و پس از پایان هر دوره به هنرجویان یک مدرک معتبر دو زبانه از طرف مجتمع فنی تهران ارائه می شود و این مدرک مورد تایید شرکت های دولتی و خصوصی می باشد و در پیدا کردن شغل کمک بسیار زیادی به شما می کند.
جهت شرکت در دوره آموزش برنامه نویسی روی ثبت نام کلیک کنید.
تلفن تماس: 66939772 – 66933439